ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 32

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Skórka HS-GAME
majciochPL
Chciałbym dziś przekazać innym użytkownikom naszego CMS styl który został modyfikowany przez grafika portalu http://hs-game.pl .

[załącznik usunięty]

Wścibski Gość
Dodany dnia 24.11.2024 22:45:09
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Syphoon
Witam

Nazywam się Arkanon i jestem "byłym" grafikiem portalu HS-GAME ( czego w cale nie żałuję ). Opuszczając portal HS-GAME wyraźnie zaznaczyłem iż wszystkie moje prace mają zostać niezwłocznie usuniętę. Do tego wlicza się również w/w skórka której stanowczo zabroniłem udostępniać w dowolnym portalu. Jestem osobą dorosłą pełnoletnią i zostały naruszone prawa autorkie do mojej pracy Administrację tego portalu proszę o niezwłoczne usunięcie tematu zawierającego moją pracę a w stosunku do uzytkownika który udostepnił prywatne pliki proszę o wyciagnięcie konsekwęcji zwiazanych ze złamaniem zasady praw autorskich.

Pliki Graficzne zostały zaszyfrowane kodem Hexadiagramalnym i w każdej chwili można odzyskać dane stwierdzające wyraźnie iż jestem właścicielem tych grafik ponieważ w szyfrowaniu graficznym zawarty jest mój adres e-mail.

Proszę o jak najszybszą reakcję ze strony administracji portalu w przeciwnym razie zmuszony będę zgłosić sprawę do organów ścigania zajmujących się działaniami na szkodę autora.

W razie pytań

Pozdrawiam
Ebi vel Arkanon
Właściciel i Grafik portalu NoLifers

khaman
W związku z podejrzeniem o złamanie praw autorskich załącznik usuwamy. Wszelkie roszczenia w stosunku do naruszenia Pana praw proszę kierować do autora. Administracja udostępni wszelkie przechowywane dane na wniosek Sądu lub Prokuratury. Administracja PHP-Fusion nie jest tu stroną postępowania. Temat zamykamy.
Posty pomocne oznaczaj jako pomógłhelp.png Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl