Zobacz temat
Który moduł powinien być najszybciej ukończony? | ||||||||||||||||||||||||
|
Który moduł powinien być najszybciej ukończony?
|
|
Gander |
Dodany dnia 15.10.2011 19:10:22
|
Bywalec Postów: 720 Pomógł: 37 Data rejestracji: 22.05.2005 23:17 |
Chciałbym poprosić Cię, Użytkowniku, o pomoc w wyborze projektu, który Twoim zdaniem powinien zostać w pierwszej kolejności ukończony. Poniżej zamieszczam listę zaplanowanych projektów, wraz z krótkim opisem funkcjonalności. Wybierz ten, który chciałbyś ujrzeć wkrótce gotowy, i zagłosuj w ankiecie. Z góry dziękuję. FMB - Flammable MusicBox Tego projektu chyba nie muszę przedstawiać? Jest to manager playlisty dla odtwarzacza flash, który odtwarza pliki mp3. Ta edycja projektu skupia się na wykorzystaniu w pełni funkcjonalności odtwarzacza o nazwie FLAM Player. http://flammable.... PAU - Profile Auto Updater Projekt ten ma być pomostem łączącym dowolne portale CMS i fora. Służyć ma do aktualizowaniem profilu na wszystkich stronach połączonych przez daną instalację PAU. chcesz mieć łączony profil PHP-Fusion z phpBB? Żaden problem! EPG - Extra Photo Gallery Dawna nazwa tego projektu to "MultiLevel PhotoGallery Extended with Gallery For Users". Ma to być galeria zdjęć oferująca to samo co standardowa galeria zdjęć oraz: łatwe tworzenie dodatkowych galerii, możliwość tworzenia albumów w albumach, galerie dla użytkowników. PSMSM - Premium SMS Manager Wtyczka ta dostarcza panel administracyjny oraz polecenia ułatwiające kontrolowanie dostępu do danych wymagających wprowadzenia kodu z płatnych sms-ów premium. AVS - Advanced Voting System Usunięty z powodu zbyt małego zainteresowania - dostępny na zamówienie. MyF - MyFusion Modyfikacja PHP-Fusion, podobna do eXtreme-Fusion, jednakże nastawiona na rozbudowę funkcjonalności, a nie efektów wizualnych. Szczególny nacisk kładziony jest tutaj na kompatybilność, a nie na za[cenzura]istość. Planowane jest utworzenie specjalnej skórki oraz zintegrowanie HAP (opis poniżej) gdy ten projekt również zostanie ukończony. HAP - Horizontal Admin Panel Usunięty z powodu zbyt małego zainteresowania - inna jego koncepcja zostanie zintegrowana w MyFusion. MPMS - Mass PM Sender Usunięty z powodu zbyt małego zainteresowania - dostępny na zamówienie. RB - RadioBox Usunięty z powodu zbyt małego zainteresowania - dostępny na zamówienie. EEC - Extra Extended Contact Usunięty z powodu zbyt małego zainteresowania - dostępny na zamówienie. PW od moderatora:
Edytowane przez Gander dnia 06.11.2011 11:01:12 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 11:22:36
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
jantom |
Dodany dnia 15.10.2011 21:02:12
|
Weteran Postów: 3460 Pomógł: 123 Data rejestracji: 31.03.2005 20:10 |
Jeszcze chcesz reaktywować MyFusion? Już myślałem, że pogrzebałeś go całkowicie. |
|
|
Gander |
Dodany dnia 30.10.2011 22:36:57
|
Badam opinię publiczną na ten temat ;] DevTeam odrzuciło propozycję włączenia MyFusion Extension i MyFusion QuickStar do PF7, więc dopuściłem możliwość wznowienia projektu MyFusion, oraz zintegrowanie w nim kilku moich pomysłów. Zauważyłem że DevTeam chętniej ściąga pomysły z gotowych projektów niż z przykładowych skryptów.
Edytowane przez Gander dnia 18.10.2011 22:09:12 |
|
|
Creeper |
Dodany dnia 31.10.2011 08:18:46
|
Początkujący Postów: 290 Pomógł: 45 v7.02.06 Data rejestracji: 24.10.2011 14:51 |
Gander napisał(a): PAU - Profile Auto Updater Projekt ten ma być pomostem łączącym dowolne portale CMS i fora. Służyć ma do aktualizowaniem profilu na wszystkich stronach połączonych przez daną instalację PAU. chcesz mieć łączony profil PHP-Fusion z phpBB? Żaden problem! Ten projekt mi się jak najbardziej podoba, ale mam jedno pytanie - Czy będzie możliwość połączenia z WordPressem. Sam wcześniej pisałem tego typu wtyczki i łączyłem eXtreme-Fusion z phpBB, ale już z WordPressem to jak dla mnie trochę bardziej skomplikowane. |
|
|
Gander |
Dodany dnia 05.11.2011 12:33:13
|
Kiedyś był to dla mnie prosty problem, ale od tamtego czasu trochę się nauczyłem, i powiem szczerze, że nie zdecydowałem jeszcze jak to ma działać aby było zarówno w pełni funkcjonalne i bezpieczne W ankiecie tej podałem 10 ostatnich planowanych przeze mnie projektów, i to że coś zajmie 1 miejsce w wynikach nie oznacza że się tym zajmę w pierwszej kolejności. To tylko pokaże jak duże jest zainteresowanie danymi problemami do rozwiązania lub poszukiwanymi modułami. |
|
Przejdź do forum: |