ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 18

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Który moduł powinien być najszybciej ukończony?
Flammable MusicBox Flammable MusicBox 15%[4 głosów]
Profile Auto Updater Profile Auto Updater 31%[8 głosów]
Extra Photo Gallery Extra Photo Gallery 12%[3 głosów]
Premium SMS Manager Premium SMS Manager 12%[3 głosów]
MyFusion MyFusion 31%[8 głosów]
Głosów ogółem : 26
 Drukuj temat
Który moduł powinien być najszybciej ukończony?
Gander
Chciałbym poprosić Cię, Użytkowniku, o pomoc w wyborze projektu, który Twoim zdaniem powinien zostać w pierwszej kolejności ukończony. Poniżej zamieszczam listę zaplanowanych projektów, wraz z krótkim opisem funkcjonalności. Wybierz ten, który chciałbyś ujrzeć wkrótce gotowy, i zagłosuj w ankiecie. Z góry dziękuję.

FMB - Flammable MusicBox
Tego projektu chyba nie muszę przedstawiać? Jest to manager playlisty dla odtwarzacza flash, który odtwarza pliki mp3. Ta edycja projektu skupia się na wykorzystaniu w pełni funkcjonalności odtwarzacza o nazwie FLAM Player.
http://flammable....

PAU - Profile Auto Updater
Projekt ten ma być pomostem łączącym dowolne portale CMS i fora. Służyć ma do aktualizowaniem profilu na wszystkich stronach połączonych przez daną instalację PAU. chcesz mieć łączony profil PHP-Fusion z phpBB? Żaden problem!

EPG - Extra Photo Gallery
Dawna nazwa tego projektu to "MultiLevel PhotoGallery Extended with Gallery For Users". Ma to być galeria zdjęć oferująca to samo co standardowa galeria zdjęć oraz: łatwe tworzenie dodatkowych galerii, możliwość tworzenia albumów w albumach, galerie dla użytkowników.

PSMSM - Premium SMS Manager
Wtyczka ta dostarcza panel administracyjny oraz polecenia ułatwiające kontrolowanie dostępu do danych wymagających wprowadzenia kodu z płatnych sms-ów premium.

AVS - Advanced Voting System
Usunięty z powodu zbyt małego zainteresowania - dostępny na zamówienie.

MyF - MyFusion
Modyfikacja PHP-Fusion, podobna do eXtreme-Fusion, jednakże nastawiona na rozbudowę funkcjonalności, a nie efektów wizualnych. Szczególny nacisk kładziony jest tutaj na kompatybilność, a nie na za[cenzura]istość. Planowane jest utworzenie specjalnej skórki oraz zintegrowanie HAP (opis poniżej) gdy ten projekt również zostanie ukończony.

HAP - Horizontal Admin Panel
Usunięty z powodu zbyt małego zainteresowania - inna jego koncepcja zostanie zintegrowana w MyFusion.

MPMS - Mass PM Sender

RB - RadioBox

EEC - Extra Extended Contact

PW od moderatora:
  1. Odświeżenie tematu - Pieka 30.10.2011 22:36

Edytowane przez Gander dnia 06.11.2011 11:01:12

gander.solutions
Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 11:22:36
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
jantom
Jeszcze chcesz reaktywować MyFusion? Już myślałem, że pogrzebałeś go całkowicie.

http://jantom.info
Gander
Badam opinię publiczną na ten temat ;] DevTeam odrzuciło propozycję włączenia MyFusion Extension i MyFusion QuickStar do PF7, więc dopuściłem możliwość wznowienia projektu MyFusion, oraz zintegrowanie w nim kilku moich pomysłów. Zauważyłem że DevTeam chętniej ściąga pomysły z gotowych projektów niż z przykładowych skryptów. Frown
Edytowane przez Gander dnia 18.10.2011 22:09:12

gander.solutions
Spoczywaj w pokoju... Creeper
Gander napisał(a):
PAU - Profile Auto Updater
Projekt ten ma być pomostem łączącym dowolne portale CMS i fora. Służyć ma do aktualizowaniem profilu na wszystkich stronach połączonych przez daną instalację PAU. chcesz mieć łączony profil PHP-Fusion z phpBB? Żaden problem!

Ten projekt mi się jak najbardziej podoba, ale mam jedno pytanie - Czy będzie możliwość połączenia z WordPressem.
Sam wcześniej pisałem tego typu wtyczki i łączyłem eXtreme-Fusion z phpBB, ale już z WordPressem to jak dla mnie trochę bardziej skomplikowane.

Gander
Kiedyś był to dla mnie prosty problem, ale od tamtego czasu trochę się nauczyłem, i powiem szczerze, że nie zdecydowałem jeszcze jak to ma działać aby było zarówno w pełni funkcjonalne i bezpieczne Frown

W ankiecie tej podałem 10 ostatnich planowanych przeze mnie projektów, i to że coś zajmie 1 miejsce w wynikach nie oznacza że się tym zajmę w pierwszej kolejności. To tylko pokaże jak duże jest zainteresowanie danymi problemami do rozwiązania lub poszukiwanymi modułami.

gander.solutions
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl