Zobacz temat
Ignorowanie tematów na forum
|
|
czegoj |
Dodany dnia 15.09.2011 23:51:13
|
Przedszkolak Postów: 28 Ostrzeżeń: 1 v7.02.05 Data rejestracji: 17.03.2010 13:30 |
Nie wiem, czy w dobrym miejscu i czy tego nie było (szukajka mówi że nie). Chodzi mi o wprowadzenie opcji (dostępnej dla usera) - ignorowania określonego tematu na forum. Okazuje się, że przy większej liczbie aktywnych użytkowników taka opcja jest niezwykle przydatna. Pracuję na PHP Fusion v7.01.05, więc jeśli byłby ktoś tak miły i opracował takie udogodnienie byłbym wdzięczny. Połączony z 17 maj 2013 11:00: Przez tak długi okres nikt się nie zdecydował pomóc. Czy jest w tej chwili na to szansa? Bardzo mi zależy na takim usprawnieniu forum, bo moi użytkownicy mocno podzielili się co do potrzeb forumowych i zastanawiam się jak ich pogodzić. Jeśli ktoś ma pomysł jak pogodzić dwie różne tematycznie grupy na jednym forum, tak aby jedna nie narzekała, że jest za dużo tematów drugiej. Bardzo proszę o pomoc. Na razie opcja ignoruj to jedyny pomysł jaki mi się nasuwa. No chyba, że jest jakoś możliwość dublowania forum, o której nie wiem? Edytowane przez czegoj dnia 17.05.2013 11:00:37 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 10:27:21
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |