Zobacz temat
Zmiana OS w Windows Phone i nie tylko
|
|
Detektyw Monk |
Dodany dnia 25.08.2011 13:09:37
|
Przedszkolak Postów: 52 Pomógł: 4 Ostrzeżeń: 1 v7.02.03 Data rejestracji: 04.06.2011 15:43 |
Witajcie! Ostatnio mój kumpel zaczął modyfikować swój telefon, a mi się spodobały te modyfikacje. Z racji tego iż ma ten sam model co ja poprosiłem go o stronę z instrukcją modyfikacji. Na pierwszy rzut oka jest to dość ryzykowne, bo wyjścia są dwa: Albo ci się uda, albo idziesz do serwisu naprawić telefon. Pierwszy OS dla Omni to ROM Hex v8 PL - WM 6.5 Aplikacje usunięte w tej wersji: Aplikacje dodane w tej wersji: Drugi OS dla Omni to Nova 1.3 | UltraLite W praktyce jest to okrojona wersja samego WM 6.5, ale możemy w niej zauważyć takie modyfikacje jak: Trzeci OS dla Omni to Android OS 2.1 To także OS z którego ja obecnie korzystam :) Nie jest to pełna wersja, ma niedokończone funkcje, ale da się jej spokojnie używać. Linki mogę podać jak administrator się zgodzi :) Poczytajcie o tym i oceńcie, który OS jest według Was najlepszy do użytkowania. Wszystkie trzy są cały czas rozwijane. Na owej stronie dostępne są też dla Omnia I, Omnia II, Omnia PRO, Omnia HD, HTC HD2 i dla telefonów z Androidem. |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 18:00:15
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |