Zobacz temat
no teraz sie zrobil wielki problem
|
|
Pawson91 |
Dodany dnia 25.01.2006 09:51:51
|
Bywalec Postów: 738 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 13.12.2005 16:20 |
mam straszny problem mianowicie taki ze gdy podmienialem pliki z modu download dla zarejstrowanych mialem wczesniej zainstalowany mod sublkategorie downlad i problem jest teraz taki gdy klikam na przeniesienie jakiesjs podkategori do glownej kategori to nic sie niedzieje wiec odinstalowalem subkategorie (mam ta nowsza wersje dla 6.00.3xx) i probuje zainstalowac ponownie ale widze ze podczas uninstall wchodzac w PA>kategorie dwonload pojawia sie przy kazdje pozycji kategorii cos takiego You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'ORDER BY download_cat_name' at line 1You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'ORDER BY download_cat_name' at line 1 no i mam problem bo nie wiem o zrobic zeby znow zaczelo dzialac podmienialem pliki z kopi plikow ktora wczesniej zrobilem i nic... porsze o pomoc www.insidepc.info - wszystko dla Twojego komputera i Ciebie.
www.forum.insidep... - forum dyskusyjne portalu inisdePC.info |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 09:35:05
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Pawson91 |
Dodany dnia 25.01.2006 10:30:57
|
Bywalec Postów: 738 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 13.12.2005 16:20 |
stop KLATKA CIECIE poradzilem sobie juz no ale mozna odpowiedziec na przyszlosc podmienilem pliki na te ktore powinny byc podmienione ale z MOD'a subkategorie ale najpierw trzeba odinstalowac ten mod i potem podmieniamy pliki tak jak trzeba instalujemy i GOTOWE p.s warto czasem samemu poracowac czlowiek sie czegos nauczy a innym gitary nie zawraca zzzzzzzzamknijcie temat pozdro //nie ma sprawy - Shaolin Edytowane przez Shaolin dnia 25.01.2006 11:11:34 www.insidepc.info - wszystko dla Twojego komputera i Ciebie.
www.forum.insidep... - forum dyskusyjne portalu inisdePC.info |
|
Przejdź do forum: |