ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 16

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Modyfikacje skryptów
 Drukuj temat
Edycja downloadu i menue
xfoton
Witam!
Mam dwa pytania początkującego:
1)Jak zrobić by po otwarciu pewnej podkategorii downloadu nie otworzyła mnie się lista plików jak nrmalnir tylko zrobiona przezemnie w html-u tabelka?? W każdej komórce byłby link do podebrania (tak będzie znacznie przejrzystej i wygodniej).
2)Jak dodawać nowe komórki po lewej/prawej stronie strony, gdzie mieściłaby się treść napisana przezemnie (np. po lewej stronie jest: nawigacja, użytkowników online, a ja chce dodać pudełeczko: reklamy), w których plikach są zamieszczone dane o już istniejących pudełkach.

Dzięki za wyrozumiałość oraz naturalnie odpowiedzi, xfoton

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 09:29:56
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
as
Jeśli chodzi o odpowiedź na pytanie 2, to wpisz w oknie wyszukiwarki frazę nowy panel i przeszukaj Forum - było nie raz, a to co znajdziesz wyjaśni Ci wszelkie niuansy związane z tym problemem na 100% i uczyni Cię mistrzem.

Co do pytania 1, to... jeśli chcesz już tak robić (html), to może całkiem zrezygnuj z downloads.php i wstaw tam adres downloads.html Podkategorie można wykonać też jako html, no i całość wtedy będzie miała ręce i nogi. Ja jednak bym zrobił to tak, że zamiast standardowego downloads.php wstawił bym na to miejsce Dodatkową Stronę której zawartością będzie właśnie tabelka wykonana w html'u...
as

xfoton
Dlaczego jak dodam:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

do pliku side_left.php

to strona mnies się deformuje.:@
www.bigpen.goin.pl

Chyba, że nie wiem w które miejsce wkleić ten fragment kodu, a w który należy by wszystko było OK?
Edytowane przez xfoton dnia 23.01.2006 13:22:03

as
Byłem na Twojej stronie i ten panel z 1-ką bardzo mi się podobał. Ja nie mam PF'a więc Ci nie mogę pomóc w sposób fachowy w innym problemie, który jest uwidoczniony na Twojej stronie... coś z drugim Menu i angielsko języcznymi wpisami. Ale na 110% ktoś już na tym Forum podnosił tą aszybkę do rangi problemu i uzyskał satysfacjonującą poradę. Albo będziesz cierpliwy, albo szukaj...
as

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Dodam do jakiego pliku?. Z PA utwórz panel i wstaw ten kod, po lewo defoult i z center jest napewno OK(sprawdziłem 302,303).

wlodekp.europa.pl
xfoton
Wracając do podstawodego problemu czyli działu pobierania:
Nie chce rezygnować ze standardowego rozwiązania, jest bardzo dobre, chydzi o to by tylk\o jedna kategoria wyglądała inaczej. Nie znam jeszcze php, ale przez analogie do podstawowych języków programowania myśle sobie, że można by wstatić tam (gdzieś, nie wiem gdzie) jakiegoś If-a: czy to ta jedyna kategoria, i jak tak otwierał by ramke z moją html-ową tabelką, jak nie to standardowa procedura.
Dzięki.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl