Zobacz temat
[OH] Inteligentne pobieranie treści ze strony zewnętrzego serwisu
|
|
Przemek28 |
Dodany dnia 03.05.2011 21:16:31
|
Przedszkolak Postów: 36 Ostrzeżeń: 1 v9.00.00 Data rejestracji: 04.03.2007 13:37 |
Witam, Poszukuję wtyczki/kodu który pobierałby dane z obcej strony na moją. Strona z której chce pobierać dane jest w HTML + CSS. Jest to strona powiedzmy sklepu internetowego (właściciel zgadza się na takie pobieranie, bo nie musi mi udostępniać bazy danych). Na stronie głównej ma 4 różne panele (nowości, hity, itp) i w każdym z nich jest 8-10 pozycji (zdjęcie + do 100 znaków). Chciałbym żeby te pozycje też trafiały tak "poukładane" do mojej strony. I jeszcze do tego nie wiem jak rozwiązać ewentualne ułożenie tych paneli, tak żeby te 4 panele były na stronie głównej. Świta mi, żeby to wszystko zapisywało się jako artykuły lub newsy (z przyporządkowaniem do 4 grup) i wtedy byłyby wyświetlane w tych 4 panelach na stronie głównej. Nie zamierzam robić sklepu internetowego, ale chciałbym, żeby na mojej stronie były świeże informacje i żeby nie trzeba było codziennie ślęczeć i kodować tego wszystkiego. PW od moderatora:
Edytowane przez Przemek28 dnia 03.05.2011 21:29:47 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 12:54:46
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |