ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 18

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Fusion Shop Panel (fusion_shop_panel) - wtyczka sklepu
xtremes
Witam,Smile znalazłem w sieci rozbudowaną wtyczkę sklepu - Fusion Shop Panel, w wersji niemieckiej niestety.
Niektóre cechy sklepu:
- zarządzanie kategoriami, podkategoriami oraz produktami (dodatkowe informacje np: kolor, wielkość, S, M, L, XL, XXL itp)
- zarządzanie płatnościami
- ustawienie minimalnej wartość zamówienia
- ustawienie stawki VAT w %
- opcja włączania i wyłączania sklepu
Niestety Frown nie potrafię przetłumaczyć tego sklepu, ale może się komuś przyda Smile

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie tematu - Pieka 25.04 - 21:55
  2. Odświeżenie Tematu - Pieka 16.05 - 23:15
xtremes dodał/a następującą plik:
v7-fusion_shop_panel.zip [104.81kB / 389 Pobrane]

Edytowane przez Drecha dnia 30.11.2011 07:16:27

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 11:50:41
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
khaman
Ta wtyczka jest tak zrypana ze 70% lokali ma porozrzucane w plikach, zamiast w pliku locale. Myślałem, że ją śmignę szybko i załączę w pliku ale to pół dnia roboty. Skąd ją wziąłeś, jesteś pewien, że działa poprawnie?
Posty pomocne oznaczaj jako pomógłhelp.png Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy

xtremes
Mam tą wtyczkę zainstalowaną na localhost i działa poprawnie, sklepik jest rewelacyjny z dużą ilością różnych ustawień i opcji. Zabrałem się za tłumaczenie translatorem, ale w localu jest zaledwie kilkanaście wierszy, no i tu zaczęły się schody, reszta jest zabunkrowana gdzieś w kodzie i nie wiem jak to przetłumaczyć. @khaman może Tobie uda się spolszczyć tego infusiona - to by było super Smile
Edytowane przez xtremes dnia 18.05.2011 22:36:21

lomcskw
Dajcie mi parę dni, mogę spróbować w wolnej chwili. Jeśli sprawa bardzo pilna - odpadam, brak czasu. To jak?

xtremes
Parę dni nie robi większej różnicy, spokojnie możesz brać się za tłumaczenie, jeśli czujesz się na siłach Wink

khaman
Siadłem sobie nad tym. Jednak nie rozumiem po co autor użył w ogóle katalogu locale, skoro 90% locali wsadził w pliki. Ta wtyczka to koszmar tłumacza. Dotarłem do może 30%.. Jeśli ktoś to zrobie za darmo to gratuluje. Autor może zrobił fajną wtyczkę, ale pod względem lokalizacji skopaną dosadnie.
Posty pomocne oznaczaj jako pomógłhelp.png Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy

lomcskw
To ja poczekam, jak khaman się za to wziął, to na pewno zrobi lepiej ode mnie. Dołączę się w razie potrzeby.

xtremes
@Khaman skoro dotarłeś do 30% tekstu to jest nadzieja. Smile Myślę że autor o localu przypomniał sobie dopiero po skończeniu pracy nad tą wtyczką. Ja dotarłem może do 3% tekstu i się pogubiłem, a do tego tłumaczenie w kontekście translatora to makarba - powtarzając za Tobą śmiało można nazwać tego infusiona "koszmarem tłumacza" Wink

khaman
Jest nadzieja. Ale nie obiecuje na teraz, moze mnie ktos ubiegnie. Na razie inne zajecia.

xtremes
Myślę, że wszyscy zainteresowani użytkownicy z niecierpliwością będą czekać na spolszczoną wersję Fusion Shop Panel. Trzymam kciuki i życzę powodzenia w tłumaczeniu. Smile

dziku30
Wtyczka jest niemiecka jak zauważyłem.Język niemiecki znam jak polski.Wiec postaram się to przetłumaczyć.

Przetłumaczyłem panel admina i tak z ciekawości zainstalowałem tego panela okazuje się ze ten panel na dużo błędów.

Nie wiem czy jest sens tłumaczyć dalej.

Pozdrawiam.
Edytowane przez dziku30 dnia 31.05.2011 01:15:18

piotru
I cisza w temacie.... szkoda Sad

Drecha
Zamiast odświeżać kilku miesięczny temat, zaproponuj go do tłumaczenia tutaj: http://www.php-fu...ost_166341. Trochę myślenia nie boli Smile

khaman
Oj Adam, od tego jest temat wtyczki aby się do niego dopisać. Szczerze zapomniałem trochę o tej wtyczce, plus brak czasu. Jak go gdzieś odnajdę to się za to zabiorę.

xtremes
Straciłem wszelką nadzieję, że ten sklepik zostanie przetłumaczony, @khaman myślałem, że porzuciłeś tłumaczenie tej wtyczki na dobre, ale teraz może coś ruszy do przodu. Wink
Cierpliwość jest drzewem, które ma gorzkie korzenie, ale słodkie owoce.Grin

piotru
Dziękuję za jak-że miłe słowa "Trochę myślenia nie boli".
Skorzystałem z szukajki znalazłem i piszę proste Wink
Khaman spokojnie powoli a do celu Wink_Nie pali się.

adams1692
khaman jak idzie tłumaczenie-?
Edytowane przez Drecha dnia 28.11.2011 22:25:30

www.mglks.pl
khaman
Głeboko w lesie Wink

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl