Zobacz temat
[Sprzedam] Skrypt, powiadomienia o poczcie e-mail przez SMS
|
|
RippeR37 |
Dodany dnia 11.02.2011 17:50:23
|
Przedszkolak Postów: 9 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 08.02.2010 17:30 |
Witam, ciągle oczekujesz na ważne wiadomości e-mail od znajomych lub w interesach? Potrzebujesz szybkiej informacji o przesłaniu ważnych danych? Ten skrypt na pewno Ci się przyda Wiele serwisów/hostingów oferuje drogie i niekorzystne dla przeciętnego użytkownika, jednak już teraz możesz jednorazowo kupić sobie taką możliwość w b. okazyjnej cenie. Do sprzedania skrypt/webaplikację, która powiadomi Cię o nowych emailach wiadomością SMS (konfigurowalną). Skrypt obsługuje do kilkunastu (brak konkretnej liczby, zależnie od Twojego serwera) kont email niezależnie od tego, czy serwer poczty obsługuje protokół IMAP czy POP3. - Stosunkowo łatwa konfiguracja, - Duże możliwości konfiguracji, - Pomoc w zainstalowaniu i skonfigurowaniu, - Darmowa aktualizacja jeśli takowa była by potrzebna, - Bardzo krótki czas oczekiwania na wiadomość - aż kilka sekund,* - Po zakupie nie musisz już za nic płacić. - Praktycznie brak limitu wiadomości (ze strony technicznej) - Nikomu nie musisz podawać swoich danych do poczty, a uwierz mi - są trzymane "plaintextem" Do użytku skryptu potrzebny jest serwer www obsługujący PHP i MySQL (na życzenie mogę przepisać tak, aby nie korzystał z bazy danych). Polecam płatne serwery, ze względu na swoją naturę na darmowych nie musi działać (nie testowany). Jeśli nie posiadasz takiego serwera, mogę ów skrypt zainstalować u siebie co jednak wiąże się z pewnymi ograniczeniami. Skrypt na razie, ze względu na system, dzięki któremu wiadomości dochodzą po kilku sekundach od wysłania, obsługuje tylko sieć Plus. W przyszłości jeśli będą klienci, mogę rozbudować o obsługę sieci Orange, Era czy Play (a także ew. zagranicznych, jeśli tylko znajdą się klienci). Na życzenie mogę skrypt przerobić wg. życzenia klienta, coś dodać itp. Cena: 30zł (nie licząc ew. życzeń klienta co do poprawy skryptu). Forma transakcji: przelew na konto (mBank). Jeśli chciałbyś się zapytać czy ów skrypt obsługuje daną funkcję lub czy twój serwer poradzi sobie ze skryptem - pisz. Preferowany kontakt - e-mail lub PW. Skrypt mogę dostosować pod PHP-Fusion/Extreme-Fusion jeśli będzie taka potrzeba, jednak musisz się liczyć ze zwiększeniem ceny. ______________________________________________________ Oświadczam, że jestem jedynym właścicielem i autorem tego skryptu. Zakupując skrypt, nie zakupujesz prawa do późniejszego odsprzedania go lub udostępnienia komukolwiek. * - w zależności od ustawień Edytowane przez Pieka dnia 11.02.2011 18:02:14 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 14:34:40
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |