Zobacz temat
www.ti.elektroda.eu - Strona Klasowa Technikum Informatyczne
|
|
Scania1994 |
Dodany dnia 08.02.2011 19:50:36
|
Przedszkolak Postów: 23 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 30.12.2010 11:06 |
Witam. To moja tak naprawdę druga strona. Pierwsza to było forum counter strike. Proszę o cenne wskazówki. Czy coś usunąć, coś dodać, poprawić, zmienić? W PHP-Fusion strony robię po raz pierwszy. Strona założona pod koniec grudnia 2010 w celach wymiany informacji pomiędzy uczniami klasy. Link: http://www.ti.ele... Proszę o Wasze wypowiedzi. Edytowane przez Pieka dnia 08.02.2011 20:30:56 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 20:52:42
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
eldiablo |
Dodany dnia 08.02.2011 20:05:11
|
Bywalec Postów: 671 Pomógł: 80 Data rejestracji: 13.07.2009 19:20 |
Hmm być może za ostro, ale szczerze nie ma tu czego oceniać. wygląd >> "domyślny" logo >> komputer, bałwan, myszka ? I napis strona klasowa ? O czym ta strona jest ? adres URL >> myślałem że to strona traktująca o elektronice. treść >> na głównej niby ściągi, dalej na forum czy w artykułach, tematyka komputerów i budowy, porady etc. taki lekki chaos tematyczny Ja bym zabrał się za czytanie tutków HTML/CSS/GIMP (lub innego programu graficznego) lub poszukał jakiegoś pasującego theme'a, zastanowił się nad treścią, o czym ma być strona i stanowczo popracował na logiem. A jak ci się serwis rozwinie - dokupić domenę. BTW dla mnie strona a forum to dwie różne rzeczy |
|
|
Scania1994 |
Dodany dnia 08.02.2011 20:36:15
|
Przedszkolak Postów: 23 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 30.12.2010 11:06 |
eldiablo napisał/a: Hmm być może za ostro, ale szczerze nie ma tu czego oceniać. Bardzo dobrze, że ostro. Teraz wiem na czym stoję. eldiablo napisał/a: wygląd >> "domyślny" Skórkę postaram się zmienić. eldiablo napisał/a: logo >> komputer, bałwan, myszka ? I napis strona klasowa ? O czym ta strona jest ? Strona jest o... wymianie informacji. Chodzi o to aby na bieżąco informować klasę o wydarzeniach które będą w klasie/szkole. Forum to taka mini pomoc dla uczniów klasy. Piszemy tam swoje problemy np.: z komputerami, pytamy o sprzęt, prace domowe itp. Strona klasowa. eldiablo napisał/a: adres URL >> myślałem że to strona traktująca o elektronice. Adres jest przypięty pod elektrodę. Wybrałem, bo hosting jest w miarę dobry/stabilny. Brak wyskakujących, denerwujących reklam. Dobre parametry. eldiablo napisał/a: Ja bym zabrał się za czytanie tutków HTML/CSS/GIMP (lub innego programu graficznego) lub poszukał jakiegoś pasującego theme'a, zastanowił się nad treścią, o czym ma być strona i stanowczo popracował na logiem. A jak ci się serwis rozwinie - dokupić domenę. Ferie zaczynam od poniedziałku więc będę miał czas na theme, poprawę treści itp. Dziękuję za "podpowiedzi" odnośnie strony. Pozdrawiam. |
|
|
Meelman |
Dodany dnia 08.02.2011 23:04:05
|
Przedszkolak Postów: 62 Data rejestracji: 12.04.2008 10:47 |
Theme standardowy, jak poprawisz napisz, ocenimy. Logo stanowczo nie pasuje do tematyki strony, co tam robi bałwan? W download widzę jakiś plik 1 nie wiem co to jest. Hmm co tutaj jeszcze napisać w artykułach widać dość obszerny poradnik to dobrze. Poza tym fajna taka społeczność klasowa. W sumie to nie ma czego tutaj więcej oceniać. |
|
Przejdź do forum: |