Zobacz temat
Instalacja PHP-Fusion na istniejącej stronie np. we flashu
|
|
Wilczeks |
Dodany dnia 28.01.2011 11:30:26
|
Przedszkolak Postów: 1 Data rejestracji: 28.01.2011 11:25 |
Witam serdecznie, pewnie temat już gdzieś był no ale nie znalazłem. Więc tak mam sciągniety PHP-Fusion, wykupiony serwer i domene, wrzucam na niego juz gotową stronkę np. we flashu i tu jest moje pytanie, czy moge jakos do tej strony "dodać" CMS-a? Proszę o jakąs instrukcje (linki, inne tematy). Z góry dzieki.
Edytowane przez Drecha dnia 28.01.2011 16:08:25 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 20:00:12
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Geneoo |
Dodany dnia 28.01.2011 13:28:12
|
Przedszkolak Postów: 94 Pomógł: 4 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 19.10.2008 14:14 |
Możesz to na jakiś sposób połączyć. Musisz też pamiętać, że PHP-Fusion zawiera różne theme czyli pewnego rodzaju skórki. Jeżeli znasz się trochę na tworzeniu stron internetowych, chociażby w htmlu, to dasz sobie radę z pocięciem twojego szablonu flash i zakodowaniu go w pliku theme.php. Efekt nie będzie raczej zadowalający. Ponieważ szablony flash są tworzone jako całość strony, a nie pocięte kawałki obrazków. Tak więc możesz wykonać theme, na wzór twojego szablonu flash, ale z pewnością nie będzie taki jaki sobie wymarzyłeś. Dla pewności możesz pokazać nam swój szablon flash. Może nie będzie tak źle jak napisałem. |
|
Przejdź do forum: |