Zobacz temat
System naliczania wejść w link polecający
|
|
Geneoo |
Dodany dnia 09.12.2010 17:24:20
|
Przedszkolak Postów: 94 Pomógł: 4 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 19.10.2008 14:14 |
Witam, O ile były podobne tematy, to na pewno nie ma w nich odpowiedzi z takich powodów jak: inna wersja PHP-Fusion, chodzi o panel, zbyt wielka różnica tematów. Tak więc zwracam się z prośbą - odpowiedzi, bądź bezpośrednio pomocy. Poszukuje systemu, jak go nazwałem 'System naliczania wejść w link polecający'. Każdy użytkownik posiada własny link i w momencie kiedy w ten link wejdzie inna osoba, na jego koncie pojawi się informacja, że posiada 1 usera. Mam nadzieje, że da się zrozumieć. Może też działać to na zasadzie rejestracji, natomiast było by dobrze gdyby samo zliczało nowo zarejestrowanych użytkowników i przypisywało ich do usera, który polecił serwis. W ostateczności można to też rozwiązać za pomocą przymusowego podania Nicku usera polecającego, podczas rejestracji. Ale jak wiadomo przy większej ilości polecających było by to strasznie niewygodne, ponieważ wymagałoby z osobna sprawdzania każdego usera. Mam nadzieje, że odpowiedź nadejdzie. Pozdrawiam, Geneoo |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 16:16:28
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
emil90ck |
Dodany dnia 09.12.2010 22:30:04
|
Bywalec Postów: 376 Pomógł: 30 Ostrzeżeń: 3 v7.00.05 Data rejestracji: 25.07.2008 13:11 |
Polecony podczas rejestracji: http://www.php-fu...141303#top Szukanie nie boli... |
|
Przejdź do forum: |