ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 31

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Zmiana w Dimension
dodek
Witam

Na początku chciałbym zaznaczyć że dopiero pierwszy raz zainstalowałem Php-Fusion i bardzo mi sie on spodał i postanowiłem otworzyć na nim swój serwis.

Już chciałem zamówić płatny design gdy zobaczyłem w darmowych włąśnie "Dimension" może śliczny to on nie jest ale bardzo mi się spodobał.

Chciałbym w nim wprowadzić kilka zmian. Więc proszę o pomoc, co gdzie i jak to zmienić w następujących sprawach:

1. Czy jeśli zmenie logo to i znikną mi te napisy po prawej stronie typu:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

I ciągle się zmieniają. Jeśli nie to proszę napisać gdzie co i jak zmienić żębym u góry miał tylko własne logo.
2. Pod logiem są pszyciski: "Portal" "Download" "Gallery" itd. Chciałbym cały ten pasek wraz z datą po prawej usnąć. Lub jeśli można to tylko same przyciski a ja sam wstawie coś innego, tylko gdzie mam to zrobić?
3. Najważniejsza rzecz: jak ingerować we wszystko na stronie, tzn.: chciałbym przykładowo wyrzucić z bloku który widzi użytkownik po zalogowaniu np.: Lista użytkowników, zmienić coś w formularzu itd. W których plikach dokonywać takich zmian?

Czekam na odpowiedź.

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 01:19:13
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
as
Pewnie czekasz na odpowiedź, która będzie zawartością swoją dotykała zagadnień ujętych w Twoich 3 pkt ?... no to pewnie się nie doczekasz na taką kondensację w jednej odpowiedzi. Za to wertując przepastną bazę postów tego Forum znajdziesz to czego pragnie Twoja dusza, a przy okazji dowiesz się wielu ciekawych rzeczy o zasadach, zwyczajach i wzajemnych relacjach, które regulują ruch na Supporcie.
as

crasch
A co do pierwszego - nie! Te teksty nie są powiązane z logo.. Możesz je zmienić wchodząc w themes/twoja_skórka/billboard.php czy coś takiego Smile.

pozdro
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

dodek
crasch napisał/a:
A co do pierwszego - nie! Te teksty nie są powiązane z logo.. Możesz je zmienić wchodząc w themes/twoja_skórka/billboard.php czy coś takiego Smile.

pozdro

Ok dzieki, a co z pozostałymi punktami ?
Edytowane przez dodek dnia 07.01.2006 13:08:51

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl