Witam
Na początku chciałbym zaznaczyć że dopiero pierwszy raz zainstalowałem Php-Fusion i bardzo mi sie on spodał i postanowiłem otworzyć na nim swój serwis.
Już chciałem zamówić płatny design gdy zobaczyłem w darmowych włąśnie "Dimension" może śliczny to on nie jest ale bardzo mi się spodobał.
Chciałbym w nim wprowadzić kilka zmian. Więc proszę o pomoc, co gdzie i jak to zmienić w następujących sprawach:
1. Czy jeśli zmenie logo to i znikną mi te napisy po prawej stronie typu:
Just a reminder to all. On the next release of PHP-Fusion 6.00.200 don't forget we will NO LONGER be supporting any Infusions or Mods. They will all be handled by PHP-Fusion Mods.
I ciągle się zmieniają. Jeśli nie to proszę napisać gdzie co i jak zmienić żębym u góry miał tylko własne logo.
2. Pod logiem są pszyciski: "Portal" "Download" "Gallery" itd. Chciałbym cały ten pasek wraz z datą po prawej usnąć. Lub jeśli można to tylko same przyciski a ja sam wstawie coś innego, tylko gdzie mam to zrobić?
3. Najważniejsza rzecz: jak ingerować we wszystko na stronie, tzn.: chciałbym przykładowo wyrzucić z bloku który widzi użytkownik po zalogowaniu np.: Lista użytkowników, zmienić coś w formularzu itd. W których plikach dokonywać takich zmian?
Czekam na odpowiedź. |