ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 23

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Błędy i korekty
 Drukuj temat
firefox
baczynski
słuchajcie zobaczcie stronke www.brzeziny.info ona wygląda inaczej pod firefoxem a ineczej pod internet explorerem nie dosc ze galeria wyglada inaczej w firefoxie nei ma efektu tego ze miniaturki male sa czarno-biale najpierw w explorerze jest ten efekt

pozatym pod firefoxem stronka się tak rozjeżdza można temu jakos zaradzic - czy jest w ogole mozliwosc zrobienia strony tak aby wygladala pod kazda pregladarka identycznie?
Piter

www.brzeziny.info
Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 10:43:08
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
scorpio70
no więc spojrzałem i mnie się nic w Fire Fox nie rozjezdza a co do IE u mnie to samo, miniaturki czarno białe ale po wejściu w galerie ...spoko
Edytowane przez scorpio70 dnia 05.01.2006 23:16:00

www.workfit.pl
Pieka
U mnie na Operze i FF wyglada prawie identycznie.
Nie wiem jak to sie ma do IE, poniewaz nie posiadam
Odpowiadajac na pytanie drugie i ostatnie: niestety nie da sie, bo kazda interpretuje kod po swojemu Grin
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
JazOOn
Pieka napisał/a:
U mnie na Operze i FF wyglada prawie identycznie.
Nie wiem jak to sie ma do IE, poniewaz nie posiadam
Odpowiadajac na pytanie drugie i ostatnie: niestety nie da sie, bo kazda interpretuje kod po swojemu Grin

z czym Digi poszedł do przodu robiąc PHP Fusion zgodnym z Html 5.01, modyfikowałeś coś extra co mogło by zburzyć tą zgodność w swoim fusionie?
Edytowane przez JazOOn dnia 06.01.2006 07:42:10

Wooya
To, ze miniaturki nie sa szare wynika z tego, ze firefox nie obluguje stylu CSS nazwanego filter. Idzie to obejsc (aby firefox tez poszarzal miniaturki), ale jak, to poszukaj sobie sam Smile Ja znalazlem Pfft
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

JazOOn
Wooya napisał/a:
To, ze miniaturki nie sa szare wynika z tego, ze firefox nie obluguje stylu CSS nazwanego filter. Idzie to obejsc (aby firefox tez poszarzal miniaturki)

jeżeli ktoś koniecznie potrzebuje i jego strona nie może się bez tego obejść i w ogóle chcesz sie zastrzelić ze pod ff nie poszarza

Wooya napisał/a:ale jak, to poszukaj sobie sam Smile Ja znalazlem Pfft

ja też...pytanie z innej beczki, wiadomo coś czy i kiedy dorzucą obsluge tego stylu do firefoxa?

Wooya
to zalezy. nie wiem czy ten tag css jest zgodny ze specyfikacja. byc moze to tylko wymysl M$
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl