ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 13

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Modyfikacje skryptów
 Drukuj temat
Ankieta z ComboBox
poninio
Szukałem na wszystkich stronach związanych z PHPFusion ankiety, w której zamiast standardowych pól wyboru można byłoby wybierać swój typ z pola ComboBox.

Chciałbym na stronie zamieścić ankietę - wybór najlepszego zawodnika meczu, a jak wiadomo w jednym meczu(piłki nożnej) może zagrać nawet i 14 zawodników w jednej drużynie. Jeżeli chciałbym skorzystać ze standardowej ankiety, to łatwo sobie wyobrazić ile zajęłaby ona miejsca( no i nie wiem czy mógłbym umieścić w niej aż 14 nazwisk).

Może ktoś ma jakiś ciekawy pomysł, a być może jest już coś takiego zrobione i można to ściągnąć?
poninio

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 07:30:48
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
SebaZ
ja propopnowałbym przerobić zamiast radio button dać pole select czyli rozwijaną listę zrobić Smile nie bedzie już tyle miejsca zajmować Smile
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.

poninio
No właśnie o tym pisałem(pole select). Pytam tylko czy ktoś wie czy coś takiego jest gdzieś do ściągnięcia.

Jeśli nie to trzeba będzie zabrać się do przeróbki samemu.

Z drugiej strony to dziwne, że nie ma jeszcze takiej wtyczki w Fusionie. Przydałaby się przeróbka Ankiety na taką z możliwością wyboru umieszczenia odpowiedzi w polu select lub tak jak to jest do tej pory w zwykłych opcjach wyboru(radiobutton)

pozdro
Edytowane przez poninio dnia 05.01.2006 09:29:20
poninio

login
Próbowałem sam to prerobić efekt był na poczatku taki jak chciałem gdy dodawał z panleu admina ankiete to mogłem sobie zrobic tyle opcji ile chciałem ale kiedy przeszedłem na stronę główną to było tylko 10 !

poninio
Chyba przyjdzie nam poczekać, aż ktoś kto lepiej siedzi w temacie FUSION'a weźmie się za to i doda do Ankiety możliwość wyboru (pole opcji lub pole Select).

Może ktoś taki się znajdzieWink
poninio

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl