Zobacz temat
[Sprzedam] Dotpay System
|
|
metall2 |
Dodany dnia 22.08.2010 18:45:51
|
Przedszkolak Postów: 1 Data rejestracji: 05.07.2010 19:45 ZBANOWANY: Dożywotnio |
Witam, mam do zaoferowania mój najnowszy plugin, jakim jest Dotpay System. Jak sama nazwa wskazuje, pozwala on nam na wdrożenie w naszym serwisie operacji płatnych poprzez premium SMS, oraz szybkie płatności elektroniczne oferowane przez Dotpay Wtyczka posiada - możliwość dodawania typów SMS: możemy skonfigurować dowolną ilość kodów i numerów, za każdy pobierając inną opłatę. Każdy z numerów może być przeznaczony do innej usługi. - możliwość dodawania typów płatności: możemy skonfigurować dowolną ilość typów błyskawicznych płatności internetowych, za każdy pobierając inną opłatę. Każdy z numerów może być przeznaczony do innej usługi. - statystyki przeprowadzanych operacji - automatyczne zlecanie i przyjmowanie zdalnych płatności szybkich przelewów w systemie Dotpay - proste dodawanie i usuwanie kodów SMS do bazy danych Domyślnie wyposażona jest w następujące moduły: - płatna rejestracja - konieczność podania SMSa podczas rejestracji w serwisie - dotacja na rzecz serwisu - możliwość dobrowolnego wsparcia poprzez wysyłkę SMS lub wykonanie przelewu - konto typu premium - określanie użytkownika jako "Konto Premium" poprzez wysyłkę SMS lub wykonanie przelewu. Konta premium są konfigurowane na określony czas np. 7 dni. - doładowanie punktów - kompatybilne z EPS, lub też mogące stanowić odrębną funkcjonalność - za SMS lub przelew użytkownik może doładować swój profil odpowiednią ilością punktów. W ramach ustawień możemy konfigurować jakie moduły są aktywne, nasz numer Dotpay, poziom dostępu dla dotacji (np. aby uniemożliwić gościom dotowanie). Kilka screenów: Wtyczka jest kompatybilna z: - PHP-Fusion 7.01 - PHP-Fusion 7.00 Na życzenie mogę dostosować do Extreme-Fusion IV Cena: Do uzgodnienia, w zależności od funkcji jakie mają być dostępne, oraz wielkości serwisu. Kontakt: - PW Edytowane przez jantom dnia 22.08.2010 19:02:59 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 16:22:25
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |