ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 15

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Modyfikacje skryptów
 Drukuj temat
Podkategorie w download
mareg
Prośba do developerów - czy ktoś z Was mógłby się poświęcić dla ogółu oraz zyskać kolejną porcję uznania i szacunku w zamian za dostosowanie MOD'a v6.00-Downloads-Sub_Categories-v1.01 do działania w Fusion 6.00.2xx i wyżej? Sądzę, że wielu będzie Wam wdzięcznych Smile

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 07:36:13
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
as
Wątpię abyś na takie plewy nabrał Adminów Supportu. Gdybyś napisał tak... wiem, że trudno jest dostosować tego MOD'a do Fusiona 6.00.2xx i wyżej, i dlatego nie chcę zawracać głowy @Piece, a tym bardziej @Jaz00n'owi, którzy są pewnie za ciency aby bawić się tymi klockami (to się nazywa wjazd na sumienie partyjne)... to efekt będzie widoczny o wiele szybciej, a jego osiągnięcie stanie się bardziej realne
Edytowane przez as dnia 03.01.2006 12:48:00
as

mareg
Może masz rację, ale ja taki prosty jestem i nie wpadłem na to Wink Może Twoja interwencja pomoże...

Pawson91
ja tez chetni sie do tego przylaczam Smile ale prosze jak by juz takie plany byly aby dzialal tez w v 6.00.301 Smile z gory wielkie DZIEKI
www.insidepc.info - wszystko dla Twojego komputera i Ciebie.
www.forum.insidep... - forum dyskusyjne portalu inisdePC.info

www.insidepc.info
JazOOn
as napisał/a:
Wątpię abyś na takie plewy nabrał Adminów Supportu. Gdybyś napisał tak... wiem, że trudno jest dostosować tego MOD'a do Fusiona 6.00.2xx i wyżej, i dlatego nie chcę zawracać głowy @Piece, a tym bardziej @Jaz00n'owi, którzy są pewnie za ciency aby bawić się tymi klockami (to się nazywa wjazd na sumienie partyjne)... to efekt będzie widoczny o wiele szybciej, a jego osiągnięcie stanie się bardziej realne

as proszę nie pisz więcej szczegółów z naszego życia intymnego a tym bardziej nie zdradzaj sposobów na dotarcie do nas bo jak zacznie się masówka wjeżdżająca na moje ego to nie ręcze za siebie...

mareg
Kochani Admini i Developerzy, jeśli nie macie czasu lub ochoty " w tym temacie", to napiszcie, że nie ma na co liczyć, albo dajcie znać że jednak warto czekać. To nie pretensje, tylko prośba o zajęcie stanowiska. W razie czego będę szukał innego rozwiązania. pzdr. Smile

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Ten mod działa, po usunięciu z tabeli download_cat, wiersza: downloads_cat_sorting(a jak trzeba się przekonać)

wlodekp.europa.pl
Pieka
mareg napisał/a:
Kochani Admini i Developerzy, jeśli nie macie czasu lub ochoty " w tym temacie", to napiszcie, że nie ma na co liczyć, albo dajcie znać że jednak warto czekać. To nie pretensje, tylko prośba o zajęcie stanowiska. W razie czego będę szukał innego rozwiązania. pzdr. Smile

Moze zamiast meczyc standardowy download Fusiona, uzyjesz najnowszego (powiedzmy..) wytworu ze stajni Fusion MOD's jakim jest INF-Advanced Download DB v2.00?
Szczerze polecam, bo znajdziesz w nim to, czego szukasz oraz jeszcze wiecej.

@as - dziekuje, ze pokazales swoje prawdziwe oblicze!!
W jednym masz racje, jestem za cienki, ale sposob w jaki Ty to przedstawiles jest co najmniej obrazliwy.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Pawson91
no narazie sciagnalem ale zapowiada sie ciekawie Smile dzieki za info

www.insidepc.info
as
@Pieka... zobacz post @Jaz00n'a. Chłopak dostrzegł w tym co napisałem, to co rychtyk chciołżech przekazać - odrobinę humoru, która niczym grzesznym nie jest przeca. I Ty mi piszesz teraz, że ja Cię chciałem obrazić ???. Znajdź mi choć jednego posta mojej produkcji, w którym nie zwracam się jako jedyny na tym Supporcie do Adminów (i do wszystkich zresztą) z dużej litery (Ty, Wy, Ci) lub pogrubionej czcionki (co ma oznaczać szacunek właśnie), abym pominął Admina lub jakiegoś usera odpowiednim do jego rangi stopniem graficznym (~ lub @ - co też jest oznaką szacunku). Smutnym być musisz w tym swoim poważnym życiu... czego Ci nie zazdrości szczerze oddany i kochający as...

Wiecej takiej "milosci" jak Twoja i spokojnie moge sie ciac.../Pieka
Edytowane przez Pieka dnia 05.01.2006 23:31:01
as

mareg
@Pieka napisał:
Moze zamiast meczyc standardowy download Fusiona, uzyjesz najnowszego (powiedzmy..) wytworu ze stajni Fusion MOD's jakim jest INF-Advanced Download DB v2.00?
Szczerze polecam, bo znajdziesz w nim to, czego szukasz oraz jeszcze wiecej.

@Pieka: dzięki za podpowiedź, to chyba jednak jakaś nowość?
Co prawda nie męczyłem standardu tylko MOD, ale najważniejsze jest że zaświeciłeś mi światełko w tunelu Wink Pozdrawiam.

Ćwiczę ten INF od rana, ale podkategorii to on nie ma, dobra kończę ten temat
Edytowane przez Pieka dnia 06.01.2006 19:51:44

Pawson91
jak to nie ma ??????

www.insidepc.info
mareg
No w tym INF, który nota bene ściągnąłem dziś rano z Laboratorium Modułów, nie widzę podkategorii - pewnie jestem ślepy CoolCoolCool. Kończę ten temat naprawdę mam dość.

Pawson91
chcialem powiedziec ze nie chodzi mi o to Sad bo w tym INF musze wrzucic pliki na serwre do odpowiedniego folderu a mi wlasnie chodzi zeby nie trzabylo wrzucac zadnych plikow bo wiecei chodzi o miejsce na serwerze ktorego jest bardzo malo Sad no coz mysle ze developerzy zastanowia sie nad tym modem subkategorie downloadu i z chwila czasu cos stworza Grin za to bede wam wdzieczny do konca zycia Grin

www.insidepc.info
Pieka
mareg napisał/a:
Ćwiczę ten INF od rana, ale podkategorii to on nie ma, dobra kończę ten temat Cool

Fakt. Moj blad, przepraszam Smile
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Pawson91
wow to moje nadzieje ze ten mod dla wersji 6.00.301 wzrastaja Grin

www.insidepc.info
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Prośba do developerów - czy ktoś z Was mógłby się poświęcić dla ogółu oraz zyskać kolejną porcję uznania i szacunku w zamian za dostosowanie MOD'a v6.00-Downloads-Sub_Categories-v1.01 do działania w Fusion 6.00.2xx i

czy ja Wam nie napisałem że ten mod działa w wersji 200, 300 po:(post wyżej)
Ten mod działa, po usunięciu z tabeli download_cats, wiersza: download_cat_sorting

i macie Wasze podkategorie
Edytowane przez wlodekp dnia 06.01.2006 21:57:40

wlodekp.europa.pl
wlodi
mi tez przydał by sie jakis porzadny download zupełnie odmieniony z podkategoriami bez ograniczen albo chcociaz zeby mozna było zrobic 1 podkategorie

http://telegram.revo.la
Pawson91
Unknown column 'download_parent' in 'where clause'Unknown column 'download_parent' in 'where clause'Unknown column 'download_parent' in 'where clause'Unknown column 'download_parent' in 'where clause'Unknown column 'download_parent' in 'where clause'Unknown column 'download_parent' in 'where clause'Unknown column 'download_parent' in 'where clause'Unknown column 'download_parent' in 'where clause'

no i mam powazny problem z downloadem co to jest ?????

Unknown column 'download_parent' in 'where clause'Unknown column 'download_parent' in 'where clause'Unknown column 'download_parent' in 'where clause'Unknown column 'download_parent' in 'where clause'Unknown column 'download_parent' in 'where clause'Unknown column 'download_parent' in 'where clause'Unknown column 'download_parent' in 'where clause'Unknown column 'download_parent' in 'where clause'

Edytowane przez Pawson91 dnia 07.01.2006 14:17:48

www.insidepc.info
wlodi
nie ma takiej tabeli czy cos takiego tez tak miałęm poratowało mnie przywrocenie bazy danych. A jakiej wersji uzywasz??

http://telegram.revo.la
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl