Zobacz temat
[Zlecenie] Wykonanie wtyczki/dodatku do katalogowania, opisu campingów
|
|
kobrapl |
Dodany dnia 18.07.2010 16:16:09
|
Przedszkolak Postów: 63 Ostrzeżeń: 2 v7.01.05 Data rejestracji: 06.12.2005 21:59 |
Witam Przygotowujemy z kolegami stronę na której będziemy dzielić się naszymi wrażeniami z pobytu na różnych campingach. Strona jeszcze nie istnieje, więc wersja PHP dowolna (6,7). Nie wiem czy dobrze nazwałem program (wtyczka ?) ale pozwolę sobie używać takiego określenia. Wtyczka powinna mieś 3 poziomy działania : administrator, wpisujący (turysta), oglądający. Wtyczka posiadać ma elementy stałe z góry określone (pola do wpisanie danych) oraz pola zdefiniowane przez administratora - nie wiem jakie pola będą potrzebne I. Administrator 1. Zatwierdzanie/poprawianie dodanych przez turystę opisów campingów. 2. Dodawanie nowych pól (podobnie jak nowe pola w proflu usera). Opis tak/nie oznacza że dana część może być aktywna lub nie w zależności od potrzeb, filtrowanie - jeżeli jest aktywne to można wyszukiwać po danym polu. - Opis ( nazwa pola) - Pole podlega filtrowanie (aktywne/nieaktywne) - Ocena (gwiazdki 1-6) Tak/Nie - Opinia (pole tekstowa do wpisywania swoich opinii)(tak/nie) - Obecność (pole z wyborem jest/brak) tak/nie - Link (dodanie linku www + jego opis tekstowy) tak/nie - Dodanie zdjęć (w galerii automatycznie tworzy galerie o nazwie : kraj/region/nazwa campingu) - ilość zdjęć dowolna - miniatury. 3. Pola stałe wybierane z listy z góry zdefiniowanej : - Kraj (podlega filtrowaniu) - Region (podlega filtrowaniu) - Cennik (zdefiniowane pola cennika z miejscem na wpisanie cen) 4. Dodawanie elementów graficznych (np. mapki) II Turysta Wpisuje swoje opinie o campingu wg założonego przez administratora schematu, dodatkowo dodawane są: - nick turysty - data dodania III Użytkownik 1. przeglądanie opisów 2. Filtrowanie wg dowolnej liczby pół ( z tych zaznaczonych przez admina jako indeksowanych)z hierarchią wyboru np. szukam campingów w Chorwacji, region Istria, zacieniony, z parcelami, przyjazny dla dzieci. Układ graficzny do dogadania. Dla zainteresowanych przygotuję przykład rozpisany + grafikę. To tak wstępnie bo ciężko mi powiedzieć jakie dane potrzebuje piszący wtyczkę. Wynagrodzenie : Wiem że to dużo pracy więc czekam na propozycję - sami wiecie ile to wymaga pracy, a specjalistów trzeba cenić za ich wiedzę. Forma - gotówka lub materiały reklamowo - promocyjne produkowane przez moja firmę ( koszulki, kubki, czapki, itp - kobra.poznan.pl, sklep.lanparty.com.pl ) Kontakt - mail: kobra2151[at]gmail.com zielony jak szczypiorek na wiosne
|
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 04:34:33
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |