ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 34

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Brisingr.biz - Strona o Fantasy!
Deragon
Witam.!

Chciałbym zaprezentować Wam wszystkim moją stronkę poświęconą FANTASY ;]
Jeszcze nie dawno strona była poświęcona tylko Dziedzictwu i to dlatego tak jest na razie mało informacji o innych książkach ale z czasem będą pojawiały sie nowy informacje, recenzje itd. ;]

Strona istnieje od 29.01.2009 roku, najpierw ją miałem na darmowych hostingach a w marcu przeniosłem ją na płatny. Teraz nie dawno dodatkowo zakupiłem domenę Wink

Oczywiście chętny jestem na każdą pomoc, zbieram ludzi do pomocy przy szukaniu informacji(newsy), do pisania recenzji, do pisania informacji o książkach oraz wiele innych przydatnych rzeczy ;] Jestem otwarty na propozycje Wink

Grafikę robiłem sam w Photoshopie, wszystkie stopki i tym podobne są zachowane, ponieważ szanuje prawa autorskie. Jeśli by były jakieś nie dociągnięcia w tych sprawach(a nawet i w innych) to proszę to po prostu napisać. Nie boję się przyznać do błędu ;]

Coś o sobie(przy okazji xD): siędze w tych stronkach od dłuższego czasu, lubię bawienie się w kodach itd. Mam pod swoją opieką kilka for, gdzie dopatruję i modyfikuję je od wewnątrz czyli w kodzie ;]

Moja stronka powstała po przeczytaniu Eragona a teraz mam zamiar ją rozbudować ;] Więc jeszcze raz apeluje, potrzebuję ludzi na każde stanowisko ;D

Teraz takie jakby podziękowanie:
Bardzo dziękuje całej administracji, moderacji i innym użytkownikom, którzy piszą modyfikacje, pomagają innym użytkownikom w problemach, ponieważ ja gdy zaczynałem z Php-Fusion miałem tysiące tych problemów a zawsze tu na forum znajdywałem odpowiedź ;] Dlatego do tej pory nie zakładałem konta bo nie było takiej potrzeby Wink Szukajka powiem szczerze mało daje bo dużo opuszcza ale wszystkie tematy z php-fusion v6 i v7 przejrzałem i znajdywałem odpowiedzi Wink Na prawdę bardzo dziękuje bo to bardzo dobre forum, w którym jest multum informacji ;]

Proszę o komentowanie mej stronki, dawanie propozycji, krytykowanie, ocenianie itd. ;]

Pozdrawiam ;]
Edytowane przez Pieka dnia 12.07.2010 00:04:10

Wścibski Gość
Dodany dnia 24.11.2024 19:50:45
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
eldiablo
1) Zamiast "lubię bawienie się w kodach itd." popraw taki przykładowy kwiatek:

width=0800px'

2) Jak na stronę -> "Strona istnieje od 29.01.2009 roku" to malusienko, że tak powiem informacji.

3) Tło Ci się dubluje pod koniec, logo nie pasuje do reszty, tak jak i obrazki kategorii newsów, ogólnie jak na "fantasy" zbyt cukierkowo -> lepiej tą żółć do wyboru ustawić na stałe lub jako domyślna kolorystyka.

4) "Jedyna taka strona o Fantasie" -> nie powinno być "Jedyna taka strona o Fantasy" ? Nie spotkałem się osobiście z określeniem "o Fantasie".

http://dropdire.pl
poki289
Ojj coś sie sypło.
Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING, expecting ',' or ';' in /home/deragon/public_html/brisingr.yum.pl/themes/Domyslny/theme.php on line 14

Edytowane przez poki289 dnia 11.07.2010 16:38:55

www.add-ons.pl
Deragon
1) Zamiast "lubię bawienie się w kodach itd." popraw taki przykładowy kwiatek:

width=0800px'

Ojj coś sie sypło.
Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING, expecting ',' or ';' in /home/deragon/public_html/brisingr.yum.pl/themes/Domyslny/theme.php on line 14

Już jest poprawione ;]

2) Jak na stronę -> "Strona istnieje od 29.01.2009 roku" to malusienko, że tak powiem informacji.

Proszę czytać uważnie:
Jeszcze nie dawno strona była poświęcona tylko Dziedzictwu i to dlatego tak jest na razie mało informacji o innych książkach

3) Tło Ci się dubluje pod koniec, logo nie pasuje do reszty, tak jak i obrazki kategorii newsów, ogólnie jak na "fantasy" zbyt cukierkowo -> lepiej tą żółć do wyboru ustawić na stałe lub jako domyślna kolorystyka.

Hmm, pewnie rozdziałkę masz większą niż przystosowałem. Zaraz poprawię. Co do kolorystyki i stylu, no wiesz w końcu po to zrobiłem tą zmianę by sobie każdy mógł wybrać taką, jaka mu się podoba.

4) "Jedyna taka strona o Fantasie" -> nie powinno być "Jedyna taka strona o Fantasy" ? Nie spotkałem się osobiście z określeniem "o Fantasie".

Też się tak odmienia i wstawiłem taką nazwę a nie inną z powodu "ładniejszego" brzmienia. Ale jest poprawnie, więc się nie martw ;]

Dzięki, że ktoś to ruszył wgl ;]

poki289
Mnie się tam podoba, prosto i do celu Pfft
Chodz te logo mi troszkę nie pasuje do tej skórki.

www.add-ons.pl
Deragon
Hmm, dobra te nazwy "Fantasy" poprawiłem. Może i to trochę głupio brzmi no ale.

Mnie się tam podoba, prosto i do celu Pfft

Bardzo dziękuje ;]

Chodz te logo mi troszkę nie pasuje do tej skórki.

Hmm, mam zamiar popracować nad nowym ;]
Edytowane przez Deragon dnia 11.07.2010 20:43:30

eldiablo
Hmm, dobra te nazwy "Fantasy" poprawiłem. Może i to trochę głupio brzmi no ale.

Nie wiem czy głupio, to nie moje klimaty, ale wedle tego co pamiętam ze szkolnych lat, tacy fantasy-maniacy byli w klasie Wink , "Serwis o Fantasy" brzmi zdecydowanie bardziej poprawnie, niż "serwis o Fantasie (pierwsze słyszę taką odmianę, tak jak i fantasa w bannerze)", ja bym poprawił ten napis w logu.

Co do tego tła, o którym wspominałem, tak to wygląda u mnie. W gwoli ścisłości:
Hmm, pewnie rozdziałkę masz większą niż przystosowałem.

Pamiętaj że panoramiczne LCD to w większości standard. Tak jak i wysokie rozdziałki. Poniżej screen jak to wygląda u mnie, żebyś miał nad czym myśleć Pfft, przy poprawkach Cool -> 1680x1050px

img514.imageshack.us/img514/2738/20100711213119.jpg

http://dropdire.pl
bartek124
Powiem tyle, adres/nazwa strony wręcz wpada w oko. Gorzej z zapamietaniem Pfft
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
Deragon
hehe, każdy tak mówi ;D Ale są gorsze nazwy jeszcze ^^

eldiablo, wciśnij mocno F5. Wszędzie było poprawione "Fantasy". Tylko tło mi jeszcze zostało do poprawki.

Wiadomość doklejona:
Dobra, trochę rzeczy pozmieniałem ;] Oceniać proszę ^^
Edytowane przez Deragon dnia 12.07.2010 12:00:42

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl