ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 14

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
FlashChat - integracja
Statys
Czesc,
pewnie wielu z Was zna FlashChat. Przy instalacji jest mozliwosc automatycznej integracji z PHP-Fusion, jednak w wersji 6.
Na jakiejs stronie znalazlem sposob integracji z PHP-Fusion 7, ktory jednak nie chce dzialac. Czy ktos chcialby sie pobawic w integracje tych dwoch skryptow?

Dolaczam skrypt znaleziony w necie.

Pozdrawiam
Statys dodał/a następującą plik:
phpfusion7flashchat.zip [15kB / 250 Pobrane]

paramore.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 20:33:13
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
krystian1988
Ja całkiem niedawno testowałem flashchat w wersji 6.07 bodajże i dałem integrację poprzez fusiona 6 i o dziwo działało bez problemu.
BRAK STOPKI = BRAK POMOCY NA SUPPORCIE.PRZECZYTAJ:
Regulamin Supportu Nie pomagam na PW!!!

khaman
W tym pliku co wstawiłeś jest opisane w readme:

Tested with PHPFusion version 7.0.2

Więc o co ci chodzi, że nie chce działać? Instalowałeś zgodnie z instrukcją i nie działa?

A nie jest to to samo co: http://www.php-fu...d_id=29304 ?
Edytowane przez khaman dnia 14.06.2010 19:20:30
Posty pomocne oznaczaj jako pomógłhelp.png Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy

Pieka
Jesli to ten sam, to temat prosze usunac razem z autorem... Watek na zawsze, autora czasowo. Howgh.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Statys
Gdybyscie potrafili czytac to wiedzielibyscie, ze to nie to samo. Wink

Ale jezeli tak ma wygladac pomoc to dziekuje bardzo. ^^ Mozna skasowac temat i autora.

pzdro

paramore.pl
khaman
W tym pliku, co wstawiłeś pisze, że testowane w 7.0.2. Potrafimy czytać, jednak nie zawsze mamy czas aby sprawdzić czy ten infusion to taki sam, jaki już się pojawił - nazwa brzmi tak samo - więc nie oczekuj, że każda modyfikacja będzie sprawdzana przez ekipę. Jeśli to naprawdę nie ta sama, to fajnie by było ją zostawić, aby skorzystali z niej inni. Podejście typu - jeśli wam się nie podoba - wrzucam to ale mam to gdzieś - nie jest właściwe. Naprawdę nie zależy nam na kasowaniu postów pomocnych w Php-Fusion i 'zajefajnym' modyfikacjom.. Lecz jeśli to ma być dublowanie tego co już mamy opisane, to cóż ...
Edytowane przez khaman dnia 15.06.2010 00:39:06
Posty pomocne oznaczaj jako pomógłhelp.png Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy

Statys
To co wstawilem dziala swietnie z najnowszym php-fusion 7, ale z ver flash chat 4.7.12

Gdy biore najnowsza ver czatu oraz php-fusion to plik, ktory podalem wyzej nie chce dzialac. zauwazylem jednak, ze gdy biore integracje z eMeetingCMS to poprawnie znajduje plik konfiguracyjny (z php-fusion) i ladnie sie instaluje. Edytowalem wiec ten plik i zamienilem funkcje z eMeetingCMS na te z php-fusion. Jednak gdy chce zalogowac sie na czat to nici... Czy ktos bylby laskaw sprawdzic pliki i powiedziec o co chodzi i zrobic tak, aby dzialalo? Ja niestety na tym sie nie znam i tylko "eksperymentuje".

Zamieszczam plik eMeetingCMS.php, moze sie przyda.

Z gory dzieki za pomoc
Statys dodał/a następującą plik:
emeetingcms.zip [904Bajtów / 263 Pobrane]

Edytowane przez Statys dnia 01.07.2010 12:44:46

paramore.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl