Zobacz temat
Podstrona z opisem, komentarzami i ocenami do linków
|
|
nullo |
Dodany dnia 10.05.2010 19:10:58
|
Przedszkolak Postów: 14 Data rejestracji: 08.04.2010 22:49 |
Hej, koledzy! Niestety nie znalazłem nic podobnego, toteż pytam. Mianowicie - jak zrobić podstronę z opisem, komentarzami i ocenami do linków? Próbuję zrobić to wzorując się na innych podstronach takich jak photoalbum.php, articles.php itd. ale niestety mi to nie wychodzi Wytłumaczę to na zasadzie działania articles.php: Wyobraźmy sobie, że widzimy kategorie artykułów. Wybieramy tą, która nas interesuje. Widzimy wtedy różne artykuły - wybieramy ten, który nas interesuje i przenosi nas do jego podstrony, a tam mamy właściwą treść artykułu, komentarze i oceny. Chciałbym zrobić to samo z linkami, niestety jak już pisałem - nie idzie mi to. W standardzie po kliknięciu w link przenosi nas do jego url'a. Ja właśnie chciałbym, żeby przenosiło nas na podstronę z jego opisem, ocenami i komentarzami. Wiem, że muszę wykonać stosowne zapytanie do bazy danych, itd. W zasadzie, to potrzebuję jednej prostej wskazówki, dalej sobie poradzę. Bardzo proszę o wyrozumiałość i przepraszam, jeśli taki temat już istnieje (ale mam nadzieję, że nie istnieje, bo już dużo czasu poświęciłem na szukanie). Wiadomość doklejona: Problem rozwiązany. Znów pomógł mi szygmon, za co mu serdecznie dziękuję. Załączam plik weblinks.php.
nullo dodał/a następującą plik:
Edytowane przez nullo dnia 11.05.2010 00:08:09 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 21:53:51
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |