Zobacz temat
Błąd ze znacznikiem [code] i [quote]
|
|
korzychxp |
Dodany dnia 26.12.2005 17:58:20
|
Przedszkolak Postów: 2 Data rejestracji: 26.12.2005 17:49 |
Więc..... Gdy wstawiam [code] a w nim długi np. link to po zapisaniu postu patrze a zawsze gdzieś w tym linku robi się odstęp/spację lub wstawia znak % (no chyba że link jest krótki to nic sie nie dzieje i jest OK) - oczywiscie mówimy o najnowszej wersji php-fusion Przykład: (code)www.tratatatatararararartaTMaayyuo.pl(code) to robi tak: www.tratatatatatataT Maaayyo.pl i ten odstęp właśnie Opcja [quote] tak samo działa, jeśli link/wyraz będzie za długi to poprostu także zrobi odstęp/spację w nim. W [quote] nie jest jak w [code] bo tutaj jest zawijanie wierszy i właśnie dajmy na to: (quote)www.php-fusion.pl/assadasdasdasdasdaTAdadada(quote) to robi sie tak: www.php-fusion.pl... Adasasasda i jesli chce skopiować ten link to poprostu wychodzi odstęp/spacja pomiędzy T a A i to mnie denerwuje trzeba ręcznie usuwać później te spacje. Mam nadzieje że mnie zrozumieliście i prosze o naprawianie błędu. Czekam na łatke! |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 10:56:56
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
korzychxp |
Dodany dnia 28.12.2005 19:06:12
|
Przedszkolak Postów: 2 Data rejestracji: 26.12.2005 17:49 |
widze ze słaba tu pomoc nikt sie nie zna.... zainstalowałem extreme pack 3 i jest już normalnie |
|
|
Pieka |
Dodany dnia 28.12.2005 19:34:06
|
Postów: 19882 Pomógł: 767 v7.02.03 Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
korzychxp napisał/a: widze ze słaba tu pomoc nikt sie nie zna.... zainstalowałem extreme pack 3 i jest już normalnie No widzisz jaki jestes zmyslny Gdybym ja po wystapieniu kazdego problemu instalowal cos nowego, to... Ale w sumie masz racje, to zawsze jakies rozwiazanie, a my sie na niczym nie znamy. Poza tym sprawdzilem i nie widze tego problemu u siebie?! Byc moze cos modyfikowales w plikach i stad taki efekt, nie wiem. U innych jest OK. Zamykam. Edytowane przez Pieka dnia 28.12.2005 19:48:57 Jestem jaki jestem
|
|
Przejdź do forum: |