Zobacz temat
[Sprzedam] Serwis plotkarski
|
|
xardas145 |
Dodany dnia 30.04.2010 20:34:08
|
Przedszkolak Postów: 2 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 16.01.2010 17:13 Złamana licencja |
Witam! Mam do zaoferowania gotowy serwis plotkarski. Osoba która zleciała mi jego wykonanie, nie wywiązała się z umowy (tzn. kontakt się z nią urwał). Grafika jak i skrypt stoi na wysokim poziomie. Wraz z kompletną stroną wysyłam plik .PSD, dzięki czemu łatwiejsza będzie edycja strony pod wydarzenia okolicznościowe, lub przeróbka już istniejących elementów. Oto kilka opcji w których został wyposażony CMS: - dodawanie, usuwanie i edycja plotek (newsów). - newsy posiadają możliwość podpięcia zdjęć(osobnego dla strony głównej i rozszerzenia newsa). - automatyczne skalowanie zdjęć do odpowiedniej rozdzielczości. - możliwość komentowania newsów. - wyszukanie i usunięcie wybranego komentarza. - głosowanie na temat prawdziwości plotki. - panele najczęściej oglądane i najczęściej komentowane. - panel ankieta z możliwością głosowania na wybrany przez administratora temat. - starsze plotki(newsy) po kolejnych dniach przechodzą do odpowiedniego panelu bocznego z wcześniejszą datą. - możliwość oceniania plotki(newsa), wynik zostaje przedstawiony za pomocą gwiazdek i procentów. - i wiele innych. Ponadto skrypt jest pisany sekwencyjnie tzn. jest możliwość łatwego usunięcia lub dodania poszczególnych opcji. Link do prezentacji strony wyśle po uprzednim kontakcie. Cena do negocjacji! E-mail: xardas993[at]gmail.com (mile widziana wzmianka, że chodzi o zakup strony) GG: 12129834 (często na niewidoku) Tel: 517473470 (w rozsądnych godzinach) Pozdrawiam, Sebastian Rolek. Edytowane przez Pieka dnia 30.04.2010 20:51:17 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 16:58:20
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |