Zobacz temat
Nie mogę się zalogować, zarejestrować i przypomnieć hasła po instalacji modyfikacji
|
|
stihl |
Dodany dnia 27.04.2010 16:51:49
|
Przedszkolak Postów: 1 Data rejestracji: 27.04.2010 16:47 |
Witam, instalowałem moda pod 6.01.xxx i mi się nagle coś wysypało, wszystko zniknęło. To usunąłem pliki które podmieniłem i postanowiłem wgrać je z instalatora od nowa - wrzuciłem wszystkie php z php-files czyli login, registry itd. + są jeszcze gdzieś mody w środku Wszystko grało cacy, ale moje logowanie przestało działać. Wyświetla mi się komunikat, że złe hasło lub login. nawet konta nie moge założy, przypomnieć hasła, bo nie ma tam hiperłączy do przejścia. Mógłby mi ktoś pomóc? Szukałem po google, ale nikt nie odpowiedział w pisanych wcześniej tematach na moje pytanie. żeby nie było szukałem dosć długo, może za krótko? albo kiepsko. W każdym razie mógłby mi ktoś pomóc? Od razu mówie, że nie znam dokładnego numerka wersji jaką miałem .. 6.01. dalej nie wiem. Jakaś rada? Nie chce stracić bazy mysql, danych itd. sporo siedze nad tą stroną ze znajomymi. Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi Edytowane przez Pieka dnia 27.04.2010 19:36:46 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 15:23:12
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Angius |
Dodany dnia 27.04.2010 19:04:25
|
Przedszkolak Postów: 74 Ostrzeżeń: 4 Data rejestracji: 17.03.2010 19:12 |
Wrzuć jeszcze raz wszystkie pliki i jeśli robiłeś backup (a powinieneś ) przywróć go w PA. Nie stracisz w ten sposób userów, etc Możesz też po prostu wrzucić pliki jeszcze raz i nie robić backupu, powinno zczytać dane z bazy. //Angius
|
|
Przejdź do forum: |