Zobacz temat
Inna strona startowa - da się?
|
|
MajsterBieda |
Dodany dnia 08.12.2004 07:58:04
|
Początkujący Postów: 222 Data rejestracji: 08.11.2004 17:25 |
No właśnie, czy da się tak zrobić aby po wejściu na stronę nie otwierała się strona z powitaniem i Newsami tylko np. jakiś artykuł, może być "Strona Informacyjna"? Coś już tu było o tym ale cosik mi to słabo działa... Ma ktoś z Was jakieś pomysły? Z góry TNX! |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 22:58:11
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Shaolin |
Dodany dnia 14.12.2004 21:07:11
|
Bywalec Postów: 888 Data rejestracji: 23.10.2004 14:59 |
Nie wiem, jak we wcześniejszych wersjach (w nich napewno da się tak zrobić, ale niezbędne byłyby przeróbki, jeśli chcesz, zapytaj o to autora PHP-Fusion na stronie www.php-fusion.co... ale w Fusion v. 5 jest to łatwe - możesz to zmienić w panelu admina. Jeśli nie chcesz przesiadać się na nową wersję Fusion (jest fajna, ale narazie ciągle sprawia sporo kłopotów - jest świeżo po premierze i autor jest zajęty łataniem znalezionych błędów), to jesli znasz angielski popytaj na stronie, którą podałam wyżej - na 100% ktoś ci odpowie. |
|
|
zszywak |
Dodany dnia 16.12.2004 02:11:11
|
Bywalec Postów: 382 Data rejestracji: 09.11.2004 23:19 |
MajsterBieda napisał: No właśnie, czy da się tak zrobić aby po wejściu na stronę nie otwierała się strona z powitaniem i Newsami tylko np. jakiś artykuł, może być "Strona Informacyjna"? Coś już tu było o tym ale cosik mi to słabo działa... Ma ktoś z Was jakieś pomysły? Z góry TNX! czy próbowałes edytować plik index.php? tam jest taka linia: po stworzeniu jakiejs strony w panelu admina skopiowałem jej adres i wkleiłem zamiast news.php, w środkowej tabeli wyświetli się strona, którą się chce. Może ktoś ma inną propozycję? [to działa na wersji 4.00 i 4.01, bo jak jest w 5 to sam przecież na pewno wiesz, Shaolin o tym tez pisała;)] |
|
Przejdź do forum: |