ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 41

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Odtwarzanie muzyki przy przegladaniu strony
MeTeo
Siemka. czy istnieje jakis mod ktory robi ze podczas przegladania strony (portalu Grin) w tle leci muzyka?? nie chce zadnych javascriptow ze kliknij odtwarzaj to bedzie leciec... wiem ze takie byly skrypty ale to sie wklejalo w kodzie zrodlowym a tu raczej sie nie da. jak jest taki mod lub ewentualnie skrypt ale ze automatycznie leci muza bez przyciskow to prosze o odpowiwedz.

P.S szukalem w wyszukiwarce ale podobnego tematu nie znalazlem wiec jak byl to prosze o przekierowanie lub o odpisanie. PoZdRo

Moja strona to http://www.nights...

Wścibski Gość
Dodany dnia 24.11.2024 21:41:32
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Wooya
Jest taka strona jak Mods DB --->>> www.phpfusion-mod.... Czasami wystarczy zajzec Frown Np.:

http://www.phpfus...mod_id=154
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

reebel
Blu3 napisał/a:
nie chce zadnych javascriptow ze kliknij odtwarzaj to bedzie leciec... wiem ze takie byly skrypty ale to sie wklejalo w kodzie zrodlowym a tu raczej sie nie da.

da rade...jeśli nie znajdziesz innego rozwiązania to wklej sobie skrypt java do pliku i sobie go "zinkluduj":

np. w pliku maincore.php na końcu za ?> dopisz:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

powinno działać ;), nie jestem tylko powień czy do tego pliku można to dopisać bo dopiero zaczynam bawić się w 'php-fusion' ale pokombinuj :)
Edytowane przez reebel dnia 21.12.2005 19:08:27

Pieka
reebel napisał/a:
Blu3 napisał/a:
nie chce zadnych javascriptow ze kliknij odtwarzaj to bedzie leciec... wiem ze takie byly skrypty ale to sie wklejalo w kodzie zrodlowym a tu raczej sie nie da.

da rade...jeśli nie znajdziesz innego rozwiązania to wklej sobie skrypt java do pliku i sobie go "zinkluduj":

np. w pliku maincore.php na końcu za ?> dopisz:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

powinno działać ;), nie jestem tylko powień czy do tego pliku można to dopisać bo dopiero zaczynam bawić się w 'php-fusion' ale pokombinuj :)

Emotki!!! Wylaczaj, a i wstawienie w code nie zaszkodzi../Pieka
Edytowane przez Pieka dnia 20.12.2005 20:30:11
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
MeTeo
dzieki... moze byc... tylko do innych przegladarek niz IE potrzebne sa wtyczki... ale to nie problem Grin dziex za wszystko i zapraszam na strone www.nightscream.k...

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl