Zobacz temat
Cache w Wampserwe'rze.
|
|
pekemon |
Dodany dnia 17.02.2010 14:32:13
|
Przedszkolak Postów: 34 Pomógł: 6 Data rejestracji: 18.09.2009 20:36 |
Witam. Nie wiem jak to się dzieje, ale jak chciałem dodać Thema do fusion'a v7.00.06 to się nie dodaje są tylko pokazane domyślnie zainstalowane. Wrzuciłem więc mojego thema do folderu themes, a go nie widać (próbowałem też zmienić nazwę thema tego co jest aktualnie i przegrać do folderu moje pliki thema ... a tu zonk jest tak jak było przed wgraniem ... ). Zastanawia mnie to czy wampserwer cach'uje te pliki w tmp u siebie czy jak (zawartość tmp usunąłem). Mój eksperyment: Usunąłem(przeniosłem na pulpit) folder z php fusion v7 z folderu, gdzie wampserwer trzyma stronki www. Wpisuje localhost w przeglądarce Mozilla Firefox. Pokazuje mi się stronka powitalna wampserwer'a - tam w kategorii Your Projects nie ma już mojej stronki, gdy próbuję wklepać adres pokazuje, że strony nie ma ( i tak musi być ). Wpisuje localhost w przeglądarce Mozilla Firefox. Pokazuje mi się stronka powitalna wampserwer'a. Gdy klikam - Your Aliases i w mój wcześniej zapisany Alias do stronki - stronka jest śmiga, aż miło ... tylko, że jej nie ma już w WWW wampserwera .... Usunąłem Cache mozilli .... Temp Windows'a ... tmp wampserwer'a ..., a ona nadal jest ..., a ja tylko chciałem zmienić skórkę, bo nie pokazywała się na liście rozwijanej w opcjach. A tu narodziła się taka zagadka ... ? ... gdzie to jeszcze może się cache'ować ? Tak samo na Chrome i Explorer ... strony nie ma po wpisaniu adresu z localhost'a ..., ale gdy wybiorę alias to stronka jest ... Zainstaluję raz jeszcze inne Php fusion i zobaczę czy będzie tak samo. // EDIT 1 zainstalowałem fusion v7.00.07 skórka się dodała, widać ją na liście wybrałem i działa. Pozdrawiam. PW od moderatora:
Edytowane przez pekemon dnia 17.02.2010 17:12:48 Wtyczki, panele, mod'y ... Pomoc - Przerabianie - Tworzenie : -> pekemon.cba.pl <- Jeśli Pomogłem kliknij "POMÓGŁ", będę wdzięczny |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 19:47:18
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |