Zobacz temat
Mod "post alert"
|
|
Arti79 |
Dodany dnia 17.12.2005 16:42:25
|
Początkujący Postów: 120 Data rejestracji: 10.10.2005 17:51 |
Witam, Mam pytanie, który z Administratorów instalował na tej stronie mod Post Alert ? W strefie użytkownika nie działa link Śledź Wątek, czyli: http://www.php-fu...o_list.php Tego moda nie ma jeszcze w laboratorium? Z tego co zauważyłem nie jest on jeszcze w pełni funkcjonalny, jest trochę poprawek które trzeba do niego wprowadzić... Mail który przychodzi do użytkownika w nadawcy ma Oficjalny Polski Support PHP i w temacie to samo, myslę że nadawca mógłby taki zostać, może lepiej w temacie wpisywać nazwę tematu z forum którego dotyczy mail? W treści maila jest dużo <b></> co wydaje mi się zbędne, może udałoby się wprowadzić do tego pewną modyfikację polegającą na wysyłaniu mail powiadamiającego, ale z eliminacją użytkownika który napisał posta, czyli jeżeli śledzę wątek w danym temacie, to mail powiadamiający powinien przychodzić do wszystkch użytkowników śledzących wątek ale beze mnie. PS. Chyba czas założyć nowe forum dla wersji 6.00.3xx ? Edytowane przez Arti79 dnia 19.12.2005 13:36:14 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 20:28:03
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |