Zobacz temat
www.deusex.pl - Polska Strona Deus Ex
|
|
nexus |
Dodany dnia 13.02.2010 17:52:58
|
Przedszkolak Postów: 18 Data rejestracji: 31.01.2010 19:11 |
Chciałbym zaprezentować efekt moich 2,5 tygodniowych prac. Większość czasu zżarło mi przenoszenie wszystkich artykułów i newsów [660 sztuk]. Brakuje jeszcze paru detali jak np. RSS ale co się odwlecze to nie uciecze (mam nadzieję) Muszę powiedzieć że testowałem parę innych CMSów jak np. Joomla czy Drupal, jednak to PHP Fusion okazał się mieć najbardziej intuicyjną obsługę. Początkowo trzymałem się od niego z daleka ze względu na nieciekawy wygląd. Jedno trzeba przyznać - PHP Fusion nie ma szczęścia do ładnych skór. Wszystkie wyglądają podobnie i są oparte na kanciastych ramkach. Bez własnej dłubaniny nie ma szans na ładnego gotowca Już po postawieniu strony dowiedziałem się że PHP-Fusion jest jednym z najmniej obciążających serwer CMSem, co jest dla mnie miłą wiadomością jako że na tym samym serwerze mam też PHPBB by Przemo i raczkującą Wikipedię. Z tego miejsca dziękuję wszystkim którzy przez ostatnie dni odpowiadali na moje posty i liczę na dalszy support Wszelkie uwagi na temat witryny mile widziane. Poniżej podaję link: http://deusex.pl Edytowane przez hoopak dnia 13.02.2010 18:04:06 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 22:35:23
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |