ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 31

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
rejestracja przez iPanel - help
lukiluk48
http://www.hugefr...nel/order/
to przykladowa rejestracja przez dziwny iPanel, mógłby ktoś mnie, nemądrego oświecić i krok po kroku (bez formukarza z danymi miasto, imię itp.) powiedzieć gdzie co wybrać i wpisać, ale jak mówiłem bez danych osobowych tylko reszte, chyba 3 formularz. Bo ja to wypełniam i jak wpisuje usera, i haslo to mi sie pojawia : (na gorze)

Please correct the following required fields below!
We are sorry but the username already exists!

Sad

Wścibski Gość
Dodany dnia 24.11.2024 21:20:17
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
lukiluk48
Już doszedłem co i jak tam wypełnić, ale wogóle mi maili nie przysyłają, a już w iwelu hostingach próbowałem :-(...

piteq
We are sorry but the username already exists!

Decydując sie na założenie konta na anglojęzycznym serwerze wypada chyba w stopniu conajmniej podstawowym znać ten język.Piszesz że Ci mail potwierdzający nie przychodzi-skąd wiesz że dopełniłeś wszystkie formalności związane z rejestracją skoro napewno nie czytałeś regulaminu?
Ps.Jeszcze jedna rada-edytuj posty.

lukiluk48
wiedziałem co tam było naspisane bo znam angielski, może nie w stopniu profesionalnym, ale co najmnij podstawowo-zaawansowanym, więc wiedzaiłem co oznaczał ten napis, a jak bym nie wiedział, to bym skożystał z translatora, chodziło mi o to, że za każdym razem co bym nie poprawiał to się to pojawiało, ale już jest ok wiec koniec tematu...Wink

Shaolin
@lukiluk:
To raczej niemożliwe, że nie dostajesz maila aktywacyjnego - oczywiście może się zdarzyć wiele rzeczy, ale po dłuższej chwili zwykle taki mail dochodzi. Jeśli korzystasz z zabezpieczeń antispamowych, sprawdź, czy e-mail aktywacyjny nie został uznany za spam...
working

lukiluk48
nie kożystam z żadnego programu pocztowego na kompie tylko odbieram maile wchodząc prosto na wp, a tam nic chyba kasowane nie jest tylko przenoszone do spam'u, który też sprawdzam, z tego co wiem to tylko o2 kasuje automtycznie niektóre maile, sam się mocno zdziwiłem, po rejestracji na ok przynajmniej 10 stronach, możliwe, że na niektórych poprostu nie przyjmują nowych użytkowników, albo poprostu przypadkiem mail nie doszedł, ale na tyle rejestracji nie udała mi sie prawie żadna, tlyko na jakiejś Polskiej stronie, ale tam też są nie duże szanse, bo przyjmują tylko niektóre osoby :-(. Narazie próbuje dalej...
Edytowane przez lukiluk48 dnia 18.12.2005 11:04:00

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl