ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 38

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
www.germantrucksimulator.pl - Polski Oficjalny serwis gry
Bochen
Chciałbym Wam przedstawić Polską Oficjalną stronę gry German Truck Simulator. Choć gra premierę w Polsce ma dopiero 5 lutego, to strona zaliczyła już swój start. Jest to witryna nad, którą ostatnie pracowałem i oto przedstawiam efekt Smile

Jak wam się widzi? Wiem doskonale, że mam nieco pracy przy poprawie kodu html i css, dziś planuję się zabrać za to by dojść do standardów w3c, ale proszę o opinie i sugestie względem całej reszty Smile zainteresowanych tematyką zapraszam do rejestracji oczywiście Smile

Link: www.germantrucksi...
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, prawdziwy mężczyzna żuje pszczoły!

www.webstudio.sdgp.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 24.11.2024 21:29:55
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
eldiablo
Ładniej niż poprzednia strona, euro truck czy jakoś tak jak pamiętam, niektóre elementy podobnie ulokowane, ogólnie "miło dla oka".

Przycisk więcej w pierwszym newsie zamieniłbym miejscami, ten co hover lepiej pasuje, a zwykłe czarne tło dać jako hover. Ikonka kalendarza - usunąć liczbę z niej, bo i tak nie przedstawia prawidłowego dnia. Nie wiele tego ale nic więcej nie znalazłem tak na pierwszy rzut. Dla mnie elegancko Smile

Acha, powiadasz "Polską Oficjalną stronę gry German Truck Simulator" a ja nie widzę żeby jakoś wspierali Twoją stronę oficjalnie, zamieścili co prawda link do 2 czy 3 stron m.in. strony postawionej na republice, ale Twojej obecnej jak i poprzedniej BRAK. Wink

http://dropdire.pl
qba88
Mi się stronka bardzo podoba Smile Wszystko ładnie i przejrzyście zrobione, ładne panele i ciekawe skrypty.
strzelec.png
Jeśli Ci pomogłem, kliknij "Pomógł" pomogl.png

http://kubabu.pl/
Bochen
eldiablo, strona wczoraj ruszyła, więc chwila zanim się po aktualizuje w innych miejscach Smile Wejdź na stronę TopWare Polska i pierwszy news rozwieje Twoje wątpliwości co do statusu oficjalnej strony gry w naszym kraju Wink

Sugestie przyjąłem i przy okazji chyba uwzględnię je, tylko najpierw wezmę się chyba za dostosowanie kodu, bo ten zostawia sporo do życzenia Smile

www.webstudio.sdgp.pl
pekemon
Witam.

Fajny 'Design' stronki.

Moje 'lekkie subiektywne uwagi' co do wyglądu:
  1. Napis w szukajce 'Szukaj...', można by trochę wyśrodkować i zapisać tak 'Szukaj ...', innymi słowy podnieść lekko do góry, by napis miał równy odstęp (od góry i dołu) i może jeszcze przesunąć go na środek. Smile
  2. Linki w menu może zamiast ' :: ' zamienić na ' | ', będzie lepiej wyglądać.

Oto jak ja to widzę:

images47.fotosik.pl/252/1ab9973e4d4148b7med.jpg

Pozdrawiam.
Edytowane przez pekemon dnia 26.01.2010 19:41:01
Wtyczki, panele, mod'y ... Pomoc - Przerabianie - Tworzenie :
-> pekemon.cba.pl <-
Jeśli Pomogłem kliknij pomogl_maly.png "POMÓGŁ", będę wdzięczny Grin

http://pekemon.cba.pl/
marcel0001
No muszę powiedzieć, że stronka super, nawet można powiedzieć że poleciłeś mi grę, bo zapowiada się ciekawie :D Jeśli chodzi o sugestie, to podzielam pomysł żeby zamienić " :: " na " | ". I jeszcze na twoim miejscu, takie rzeczy jak ankieta, zrobił bym nie tylko dla zarejestrowanych, ale dla wszystkich.

No i jeszcze jedno, jak się zarejestrowałem, to po aktywacji, nad "aktywacja konta" jest błąd:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Edytowane przez marcel0001 dnia 26.01.2010 20:00:05

www.isport.net.pl
Bochen
Wiem, właśnie ktoś mi parę chwil wcześniej o tym napisał zaraz coś z tym zrobimy Smile Zmiany wprowadzę jeszcze dziś myślęSmile

www.webstudio.sdgp.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl