ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 31

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
www.rmadryt.pl - strona o Realu Madryt
pawelziom93
Witam,
Poznawszy prawa i regulamin tego portalu i forum postawiam umieścić moj temat w odpowiednim dziale.

www.rmadryt.pl - według mnie strona nie powal na pierwszy rzut oka. Chcę to zmienić. Pomóżcie mi co usprawnić w skrypcie jak i w grafice, aby strona przyciągała uwagę. W grafice trochę juz "siedzę", więc mogę wykonać dużo rzeczy, ale nie mam pomysłu i wcześniej nie miałem czasu.

Pozdrawiam.
Edytowane przez Pieka dnia 24.01.2010 15:12:16

Wścibski Gość
Dodany dnia 24.11.2024 21:57:08
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Chemikpil
Ty przedstawiasz stronę czy prosisz o pomoc w jej rozwijaniu?
Nie pisać na GG i PW w sprawach technicznych!
ChemikPil - blog (w nowej odsłonie) | ChemikPIL - My twitter

www.chemikpil.pl
Pieka
Kazalem mu tu wstawic ten temat, bo to i reklama i prosba o typy, co zmienic, co dorobic lub co usunac.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
pawelziom93
Przedstawiam strone i proszę o ocenę co w niej poprawić.

pozdrawiam.

Edit:

Nom, jw. To inicjatywa Admina. Pozdrawiam.
Edytowane przez pawelziom93 dnia 24.01.2010 13:37:22

shaiboos
Przede wszystkim Real Madryt kojarzy mi się z kolorem białym i chyba robienie strony o nim w tak ciemnej kolorystyce to jednak nietrafiony pomysł. I to chyba na tyle, bo reszta też nie trzyma się kupy, ale ja bym zaczął od zmiany na jasne kolory.

www.bialo-zieloni.pl
futus
Zmień herb bo tak to on nie wygląda. Jak będziesz podawać aktualne informacje i dużo . to wygląd nie będzie mieć znaczenia kibice itak będą wchodzić. Ja proponuje tło niebieskie.

poki289
shaiboos napisał/a:
Przede wszystkim Real Madryt kojarzy mi się z kolorem białym i chyba robienie strony o nim w tak ciemnej kolorystyce to jednak nietrafiony pomysł. I to chyba na tyle, bo reszta też nie trzyma się kupy, ale ja bym zaczął od zmiany na jasne kolory.

Bardzo trafne spostrzeżenie, mi osobiście Real zawsze będzie się kojarzył z białym kolorem i takimi gwiazdami jak: Figo, Ronaldo, Kaka itd.
Tło w nagłówka jak i stopce nie pasuje do reszty skórki, kolorystyka tez nie za ładna.
Menu górne, jest jak najbardziej przejrzyste i odpowiednie, jest to jedyna rzecz jaka zwróciła moją uwagę.

www.add-ons.pl
pawelziom93
Dziekuje. Bardzo trafne spostrzeżenia.

Z tym kolorem czarnym to może dlatego, że wzorowałem się na innej stronie, ale to była strona o Interze, więc tam kolor czarny w połączeniu z niebieskimi wykończeniami jak najbardziej pasował.

Czyli czekają mnie duże zmiany - kolory czcionek, całe tła, jak i paski przy newsach. Oczywiście tło do wymiany, bo od początku mi nie pasowało, w końcu robiłem je "na szybko". Dobra, biorę się do pracy Pfft

edit:

Przerobiłem na jasny. Proszę teraz o ocene: http://rmadryt.pl/. Dziekuje za dobre rady bo wygląda o niebo lepiej.
Jeszcze mam mełe pytanie. Jest możliwość aby nazwy tematów były po kilku spacjach lub tab-ie? Jak widać nazwa zaczyna się na znaczku RM i nie dobrze to wygląda.
Edytowane przez pawelziom93 dnia 24.01.2010 17:38:59

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl