Zobacz temat
Błąd: Failed opening required 'includes/output_handling_include.php po przeniesieniu strony
|
|
sybeer |
Dodany dnia 03.01.2010 23:46:44
|
Przedszkolak Postów: 1 Data rejestracji: 03.01.2009 13:07 |
Przejrzałem forum - również przy użyciu wyszukiwarki google - i nie znalazłem nic co by pomogło rozwiązać problem. Jestem w trakcie przenoszenia serwera. Używam wersji 7.0 z łatami. Plik startowy serwisu /news.php zwraca poniższy błąd: Sprawdziłem że: - ładuje i wykonuje się plik maincore.php - ładuje i wykonuje się plik templates/header.php - mam na serwerze plik includes/output_handling_include.php - udało mi się po modyfikacji otworzyć powyższy plik przez przegladarkę WWW poprzez adres: www.firma.pl/incl... Odpaliłem nawet instalatora (nie pamiętałem czy może jakaś dodatkowa konfiguracja). Wszystko bez efektu. Pewnie rozwiązanie jest banalne... Proszę o pomoc bo już nie mam na to pomysłów. PS Mam różnice w konfiguracji hostingów sprawdzone poporzez phpinfo(). np: stary: _SERVER["SCRIPT_FILENAME"] - /plik.php nowy: _SERVER["SCRIPT_FILENAME"] - /FIRMA/domains/www.firma.pl/public_html/plik.php Z góry dzięki. zmieniłem niektóre wyrazy w ścieżkach żeby niepotrzebnie nie reklamować. Edytowane przez Pieka dnia 04.01.2010 11:29:40 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 21:53:31
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |