ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 13

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Bibliografia
Abrat
Szukam czegoś podobnego do library manager (tylko to podobne znalazłem ale tylko pod v6) aby publikować spis bibliograficzny. Powinien mieć możliwość podziału na kategorie, możliwość dopisywania pozycji z takimi elementami jak: tytuł, autor/autorzy, rok wydania, miejsce wydania, wydawca, ISBN, możliwość wstawienia obrazka ze zdjęciem okładki czy strony tytułowej oraz miejsce na dopisania recenzji czy opisu.
Edytowane przez khaman dnia 03.11.2009 14:36:37
pozdrowienia
Abrat

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 18:28:07
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Oczywiscie szukales? Dobrze sie zastanow nim odpowiesz, bo i tak juz masz od wczoraj z lekka nazbierane.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Abrat
Witam
znalazłem tylko temat pod v6 library_manager, w sieci jest w wersji 2.0 ale też pod poprzednią wersję fusion. Nie robiłem jeszcze żadnych zamian elementów spod fusion 6 do 7, stąd moje zapytanie, Jeśli ktoś coś takiego ma i zechciał by udostępnić, to po co wyłamywać już otwarte przez kogoś drzwi. Chyba po to są fora internetowe. To po pierwsze.
Po drugie,
i tak już masz od wczoraj z lekka nazbierane.

??
o co chodzi - trochę za stary jestem na takie połajanki - jeśli usunęliście jakiegoś mojego posta, bo wydał się idiotyczny, głupi, bezczelny, obrażający kogoś osobę lub kogoś poglądy, to dlaczego nie ma go w koszu? Najpierw sprawdzam takie miejsce, bo zdaję sobie sprawę, że może inni mają rację, zwłaszcza w dziedzinie w której nie jestem mocny. Jeśli nie, to o co chodzi?

Muszę przyznać, pierwszy raz się z taką reakcją spotkałem.
Edytowane przez Abrat dnia 03.11.2009 15:28:18
pozdrowienia
Abrat

Pieka
Dobrze madralo, w takim razie co to jest? http://www.php-fu...d_id=26127
Cytuje Twoja wypowiedz x2:
Abrat napisał/a:
Szukam czegoś podobnego do library manager (tylko to podobne znalazłem ale tylko pod v6)...

Abrat napisał/a:
...znalazłem tylko temat pod v6 library_manager, w sieci jest w wersji 2.0 ale też pod poprzednią wersję fusion. Nie robiłem jeszcze żadnych zamian elementów spod fusion 6 do 7, stąd moje zapytanie...

Moze zamiast rozpisywac sie jak wyzej, nastepnym razem przysiadziesz fald i poszukasz. Bedzie nam bardzo milo.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Abrat
OK krótko,
widziałem, zainstalowałem, sprawdziłem, to jest zupełnie nie to, o co mi chodzi.
Edytowane przez Abrat dnia 03.11.2009 15:51:43
pozdrowienia
Abrat

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl