ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 13

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Newsletter Gadu-Gadu
lisek2901
Nie widziałem na forum takiego dodatku ani wtyczki. Moja propozycja stworzenie takiej wtyczki. Nie spotkałem się z czymś takim w sieci prócz jednej strony- niestety oszukują ludzi.. więc dziwię się, że czegoś takiego nie ma. Może ktoś ze szanownych kolegów potrafiłby stworzyć takie coś ?

pozdrawiam
Edytowane przez Pieka dnia 01.11.2009 20:52:44

Wścibski Gość
Dodany dnia 26.11.2024 00:45:37
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Gander
Masz na myśli coś takiego? http://nagadu.info/

gander.solutions
lisek2901
Prawie o to. Działanie jak newsletter e-mail. Czegoś takiego potrzebuję. Jak wspomniałem było coś takiego na polskiej stronie z gotowymi skryptami, niestety już nie działają zgodnie z polskim prawem.

jantom
Zastanawia mnie sens takiego rozwiązania - trzeba by tu było nieźle kombinować z opóźnieniami czasowymi, żeby nie wpaść w kolizję z zabezpieczeniami antyspamowymi GG, do których raczej na pewno dojdzie w przypadku większej grupy odbiorców.

http://jantom.info
lisek2901
No jakoś w przypadku wspomnianego, działającego kiedyś gotowca problemów nie było. Dziwi mnie jednak fakt, że nikt czegoś takiego nie stworzył. Szybka komunikacja, informowanie użytkowników i czytelników o nowościach to podstawa w tym jakże przepełnionym internetowym świecie. Sądzę ,że nie jeden właściciel strony czy bloga zastosowałby takie rozwiązanie. Moja propozycja nadal aktualna, ale czy ktoś rzuci się na to skomplikowane zadanie? Wink

jantom
Szybka komunikacja, informowanie użytkowników i czytelników o nowościach
Od tego jest RSS/Atom, ale to temat do innej dyskusji.
Ogólnie w tym temacie nie ma co na mnie liczyć. Jakoś nie chce mi się dłubać z Gadu-Gadu więcej niż potrzeba.
Wracając do samego problemu - powstała do tego odpowiednia klasa - http://dev.gadu-g...otapi.html
Edytowane przez jantom dnia 01.11.2009 23:35:23

http://jantom.info
lisek2901
Dziękuje za odpowiedź. Chyba to wielki problem i wyzwanie. Chodzi o to że ja nie będę wysyłał linków i tym podobne,ale to raczej już nie ważne bo jak widzę nici z takiego udogodnienia. Szkoda

lui
Jemu chodzi o takie rozwiązanie: http://www.70.pl/...php?id=398

www.lui.ugu.pl
lisek2901
Właśnie o takie jak kolega wskazał. (to ta strona, z której już w życiu nie skorzystam. Więc może ktoś coś zaradzi ?

konto usuniete
Mam jedno pytanie odnośnie instalacji.Pisałeś o tym, że gdyby pojawiły się ciągle instalacje to trzeba zmienić w
/infusions/newsletter_gg_panel/admin/newsletter_gg_admin.php to:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy PHP

Nie wiem czy m na wzrok pało ale nie widzę czegoś takiego i przez to nie mogę sprawdzić czy Twe dzieło działa;)

konto usuniete
Ok mam, ale sprawa wygląda następująco: po dokonaniu zmiany w pliku i chęci ponownego instalowanie (oczywiście wpierw odinstalowałem) pokazuje mu, że kolumna w bazie została powtórzona, w związku z powyższym nie mogę wejść do panelu administracyjnego wtyczki. Co zrobić?

Ps jeszcze jedno pytanko. Jak wpisze swój numer gg aby otrzymywać subskrypcję to jest ok ale jak chcę ją wyłączyć to nic się nie dzieje w panelu ? I pytanko kiedy będziesz pracował nad poprawieniem i oddaniem wersji bez błędów?
Edytowane przez konto usuniete dnia 10.03.2010 15:55:20

krystian1988
Wejdź do bazy danych na hostingu i sprawdź czy na pewno Ci usunęło tabele, a później bierz się za ponowną instalację.

Wiadomość doklejona:
Ps jeszcze jedno pytanko. Jak wpisze swój numer gg aby otrzymywać subskrypcję to jest ok ale jak chcę ją wyłączyć to nic się nie dzieje w panelu ? I pytanko kiedy będziesz pracował nad poprawieniem i oddaniem wersji bez błędów?

Napisał Rafik w blogu, że nie będzie już nad tym pracował.
Edytowane przez krystian1988 dnia 10.03.2010 16:12:12
BRAK STOPKI = BRAK POMOCY NA SUPPORCIE.PRZECZYTAJ:
Regulamin Supportu Nie pomagam na PW!!!

konto usuniete
Jeszcze mam pyanie! Na blogu jest napisane :
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy PHP
Mógłbym prosić o wyjaśnienie co to? Jak to zrobić, instrukcja nie za wiele m podpowiada gdyż nie jestem "oblatany" w tym;)

czy CronJobs to chodzi o to Zadania Cron'a ? tak mam u siebie w PA na serwerze;)

Statys
Wiecie jaki moze byc powod tego??
503 Service Unavailable
The server is temporarily busy, try again later!

pojawia się po probie wejsciu do panela admina newslettera

paramore.pl
eldiablo
Serwer siada Wink - "przeciążony", jeżeli tylko z tą wtyczką masz zonk to zainstaluj na nowo.

http://dropdire.pl
konto usuniete
Dzięki @Rafik89 za odpowiedź. Co do zadań, to już obczaiłem i wykonałemWink co co zakończenia prac nad wtyczką to rozumiem, wiesz nie każdy ma tak dużo czasu jak np jaWinkKolega @krystian1988 trochę wprowadził w błąd pisząc, ze nie będziesz nad nią pracował...
Mam jeszcze takie pytanie, odnośnie treści jaka dostarczana jest przez wtyczkę do użytkownika, próbowałem wtyczkę i sam się zapisałem, przychodzą mi treści odsyłające nie do newsa na stronie ale (chyba) do innej strony, która w zasadzie nie istnieje. Można coś z tym zrobić? Nie raz jest tak, że w wiadomości jest tylko autor, bez linka itp.
Ogólnie rzecz biorąc wtyczka genialna, wiec będę czekał cierpliwie aż skończysz Wink Pozdrawiam

konto usuniete
Dobra @Rafik89jest już ok,działa. Bardzo dobra robota choć to beta Wink

Statys
eldiablo napisał/a:
Serwer siada Wink - "przeciążony", jeżeli tylko z tą wtyczką masz zonk to zainstaluj na nowo.

Wiem co to oznacza, jednak nie wiem dlaczego. Dzieje sie tak tylko w przypadku tej wtyczki. Nowa instalacja nic nie daje.

Pomysly?

paramore.pl
konto usuniete
@Rafik89, mam takie zapytanie. Gdzie mógłbym zmienić aby w wiadomości przychodzących do subskrybenta nie ograniczały się do pierwszych trzech liter tematu (tylko cały temat) oraz treści (tu może zdacie) ?
Dzięki za odpowiedz.
Pozdrawiam

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl