Zobacz temat
Czy z php-fuzion mozna zrobic rozbudowany portal??
|
|
PolChicken |
Dodany dnia 29.11.2005 14:36:15
|
Przedszkolak Postów: 24 Data rejestracji: 23.06.2005 08:29 |
Oj dawno mnie tu nie bylo Ale przejdzmy do konkretow. Mam jedno wazne pytanie. Mianowicie: Czy jest taka mozliwosc zeby z php fusion zrobic portal (<lol>? (troche glupie pytanie bo to przeciez system portalowy). CHodzi mi o cos takiego jak np. wp.pl (chyba nieco przesadzilem). Chodzi mi o to by zrobic takie "podstrony" , ktore by mialy swoje wlasne newsy i odmienne szaty graficzne itp. ale zeby wszystko smigalo pod jedna baza danych (zeby ludzie nie musieli sobie po piec czy wiecej kont zakladac. Mam nadzieje ze bedziecie wiedziec o co mi chodzi. PS. Jesli wybralem zly dzial na forum to wielce przepraszam |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 07:22:57
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
crasch |
Dodany dnia 29.11.2005 14:52:52
|
Zaawansowany Postów: 1473 Data rejestracji: 02.01.2005 01:21 |
Oj bardzo przesadziłeś, portal da sie zrobićz każdego cmsa bez wyjątku tylko trzeba być mistrzem w php htm itd. Odpowiedź brzmi tak jak napisałem TAK ale wątpie że będzi Ci sie chciało coś takiego tworzyć, jest to zadanie tylko dla najlepszych Fusionistów. pozdro ..i to by było na tyle.
28 listopada 2006 |
|
|
SebaZ |
Dodany dnia 29.11.2005 23:08:02
|
Zaawansowany Postów: 1598 Pomógł: 2 Data rejestracji: 10.11.2004 22:39 |
Chodzi mi o to by zrobic takie "podstrony" , ktore by mialy swoje wlasne newsy i odmienne szaty graficzne itp. ale zeby wszystko smigalo pod jedna baza danych (zeby ludzie nie musieli sobie po piec czy wiecej kont zakladac. Mam nadzieje ze bedziecie wiedziec o co mi chodzi. da się to zrobić bo mozna połaczyc odpowiednio i umiejętnie kilka fusionów w jedną całość, ale ja crasch napisał: TAK ale wątpie że będzi Ci sie chciało coś takiego tworzyć, jest to zadanie tylko dla najlepszych Fusionistów. i przedewszystkim łapiących php i sql
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.
|
|
Przejdź do forum: |