Zobacz temat
[Zlecenie] MOD filmików dla v7 wzorowany na MOD filmów online by rafek71
|
|
faraon1990 |
Dodany dnia 16.10.2009 13:57:58
|
Przedszkolak Postów: 20 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 02.11.2007 00:39 |
Witam. Zlecę wykonanie MOD-u z filmikami online. Chcę zbudować stronę podobną do niach.pl milanos.pl Mod ma zawierać: -na stronie głównej miniaturka filmiku, data dodania, kto dodał, średnia ocen, ilość komentarzy, ilość wyświetleń. -mod ma mieć możliwość tworzenia kategorii bez limitu -mod ma mieć możliwość dodawania filmików przez użytkowników ale filmik musi zaakceptować admin lub moderator -mod ma mieć możliwość dodawanie filmików przez użytkowników z *najpopularniejszych portali *linku do pliku SWF *kodu emblemat *zdjęcia jpg,png, *dodawanie miniaturki z dysku albo linku, -po wejściu z filmik i chęć jego obejrzenia użytkownik ma mieć możliwość do *odtworzenia filmiku *ocenienia za pomocą gwiazdek (dla każdego) *dodania komentarza (dla zarejestrowanych) *wysłanie linku znajomemu *zgłoszenia duplikatu filmu *zgłoszenia niedziałającego filmu *pobrania kodu z linkiem do filmu To chyba tyle, możliwe że o czymś zapomniałem, ale każdy kto się podejmie stworzenia takiego moda, powinien wiedzieć o co mi chodzi. Wystarczy spojrzeć na strony z filmikami których jest bardzo dużo. Może to być jakiś inny starszy MOD z np EF4 czy PF6 dostosowany do moich potrzeb. Jeśli ktoś jest chętny to proszę o wycenę usługi. Edytowane przez Pieka dnia 16.10.2009 14:04:58 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 08:25:01
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |