Nasza strona używa ciasteczek do przechowywania pewnych informacji na Twoim komputerze. Więcej na ten temat znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.
Aby strona działała poprawnie, zaakceptuj nasze ciasteczka.
co i w jakim pliku należy edytować aby na forum pod postem na przyciskach do pól z profilu nie było domyślnych odnośników??
chce np zeby skrót do yahoo zastąpić skrótem np "callto:nazwauseraskype" gg na "gg:nr" i usunać link z jednego przyciusku a raczej zastąpić go "Jakaś_treść: nr_wpisany_w_pole_z_profilu"
Już znalazłem:
PA > Zażądzanie stroną > Menu strony i przy dodawaniu linku trzeba zaptaszyć zeby było widoczne u góry
teraz mam problem kolejny zwiazany z tym - plik news.php pokazuje domyslne paski php fusion dookoła a w środku dodane newsy - które linijki odpowiadaja ze wyswietlanie tych newsów?? chciałbym zmodyfikować ten plik i użyć jako plik w którym bym zapisywał kilka linijek tekstu.
jesli ktos moglby mi pomóc tak to zmodyfikować abym w pa miał gdzies opcje dodawania i usuwania tekstu z tych plików
praktycznie to ma służyć do tego ze prowadze strone gildii (sojuszu) z gry online i chciałbym w tych plikach umieszczać informacje z jakimi gangami prowadzimy sojusz a z jakimi wojne.
Nie pisz tylu postów jeden pod drugim! Nie pisz ich podwójnie, bo potem muszę kasować! I miej trochę cierpliwości Pozdrawiam. Dytryk_z_BernEdytowane przez Dytryk_z_Bern dnia 01.12.2005 16:38:04