Zobacz temat
Własna wtyczka Lista Przebojów + PA Listy
|
|
djdandi |
Dodany dnia 06.10.2009 18:19:33
|
Początkujący Postów: 164 Pomógł: 1 Ostrzeżeń: 5 v7.02.04 Data rejestracji: 05.11.2007 14:14 |
Witam mam listę przebojów dostosowaną do własnych potrzeb, wszystko jest w php i na oddzielnej stronie chciałbym dodać ją jako kolejna wtyczka do fusiona. Lista posiada panel administracyjny listy gdzie można kasować głosy dodawać przeboje do listy praktycznie można wszystko tam zrobić. Mam problem z przerobieniem tego na wtyczkę. Czy znajdzie się ktoś kto pomoże. Próbowałem zrobić to na zasadzie innych wtyczek ale coś mi nie wychodzi. Lista nie korzysta z bazy danych. Jeśli jest gdzieś poradnik jak pisać własne wtyczki to Fusiona v7 to poproszę o link do takiej instrukcji. Jeśli pomyliłem działy lub źle napisałem tytuł tematu to proszę o poprawienie mnie. Jaka lista wygląda można zobaczyć na stronie http://brzanek.ca... Lista posiada też panel top 5. Wszystkie pliki w załączniku. Proszę o pomoc
djdandi dodał/a następującą plik:
Edytowane przez djdandi dnia 06.10.2009 20:11:53 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 20:33:26
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Szprytny |
Dodany dnia 24.11.2009 18:08:12
|
Przedszkolak Postów: 32 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 14.12.2008 17:58 |
Przepraszam z góry za odkopanie tematu, ale skrypt ten jest jednym z najlepszych jeśli chodzi o darmowe listy przebojów. Chciałbym jednakże dowiedzieć się jak dodawać własne utwory mp3 do tej listy? Ponieważ pliki tu zamieszczone pochodzą ze źródła strony podanej wyżej, a ja chce mieć to na swoim serwerze... Z tego co widzę czyta to mp3player.swf jednakże gdy wgrałem swój plik mp3 i wprowadziłem prawidłową ścieżkę mimo to go nie odtwarza. Bardzo prosiłbym o pomoc. Dodam, że po wejściu na stronie w /mp3player/ wyświetla się coś takiego... Jeśli nikt nie jest w stanie pomóc, to niech chociaż podpowie jak wstawić przycisk "play" by odtwarzał mp3? Zakładka "Posl." utwór nr.3 Edytowane przez Szprytny dnia 24.11.2009 19:08:43 |
|
Przejdź do forum: |