Zobacz temat
CMS && Blog
|
|
bryn1u |
Dodany dnia 24.09.2009 17:22:56
|
Przedszkolak Postów: 87 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 04.05.2006 19:25 |
Witam. Mam takie pytanie. Czy znacie moze Panstwo jakis blog (cms), ktory odpowiadal by funkcjonalnoscia i wygladem mniej wiecej jak ten cms/skrypt http://0dl4w.socj... a dokladniej http://socjum.pl Z gory dziekuje. Pozdrawiam. P.S Nie wiedzialem gdzie to wrzucic. Mysle, ze to jest najodpowiedniejszy dzial. |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 22:57:29
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Riklaunim |
Dodany dnia 24.09.2009 18:05:43
|
Początkujący Postów: 244 Data rejestracji: 07.08.2004 10:53 |
Socjum to kreator sam w sobie i za jego pomocą możesz tworzyć takie społecznościowe serwisy w obrębie projektu. Jeżeli chcesz stworzyć niezależny od socjum serwis społecznościowy to idealnego gotowca nie znajdziesz - projekty jak Pinax zapewniają np. zbiór modułów dla serwisów społecznościowych, ale bez sporego wkładu pracy programistów i webdesignerów dobrego końcowego efektu osiągnąć się nie da.
|
|
|
bryn1u |
Dodany dnia 24.09.2009 19:16:54
|
Przedszkolak Postów: 87 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 04.05.2006 19:25 |
Riklaunim napisał/a: Socjum to kreator sam w sobie i za jego pomocą możesz tworzyć takie społecznościowe serwisy w obrębie projektu. Jeżeli chcesz stworzyć niezależny od socjum serwis społecznościowy to idealnego gotowca nie znajdziesz - projekty jak Pinax zapewniają np. zbiór modułów dla serwisów społecznościowych, ale bez sporego wkładu pracy programistów i webdesignerów dobrego końcowego efektu osiągnąć się nie da. Nie nie, chyba mnie zle zrozumiales ja nie chce otworzyc takiego serwisu jak socjum tyko poprostu chce zrobic swoja mniej wiecej podobna www do tej do ktorej ci dalem linka a dokladnie chodzi mi o ulozenie tych paneli i modow czy tam pluginow. Niestety w php-fusion/extreme-fusion trzeba edytowac, przerabiac te pliki. Odrazu wyprzedze, ze nie jestem leniem tylko z moich ostatnich eksperymentow wynika, ze konczy sie budowa www fiaskiem, dlatego szukam prostszych rozwiazan. Jak najbardziej preferuje cms'a z modami lub jakis blog. Tylko wolalbym, zeby mi to ktos polecil bo szuanie po google mija sie troszke z celem bo wiadomo, ze kazdy bedzie chwalil swojego cms'a itd itd. Z gory dzieki, pozdrawiam. |
|
Przejdź do forum: |