Zobacz temat
Zasponsoruję hosting dla stron WWW
|
|
mahomet91 |
Dodany dnia 24.09.2009 12:21:35
|
Przedszkolak Postów: 37 Ostrzeżeń: 5 Data rejestracji: 14.11.2008 13:31 Złamana licencja |
Witam serdecznie wszystkich zainteresowanych. Posiadam spory hosting którego nie jestem w stanie wykorzystać w 100 %, sam kiedyś byłem na sponsoringu i szukałem sponsora na hosting strony. Wiem jak ważny jest dobry hosting. Oferuję także FAST DOWNLOAD dla sieci serwerów Counter Strike jak i także dla klanów i stron które posiadają serwery z różnymi modami i dodatkami na serwerze. Serwery wirtualne mają parametry: Hardware: Procesor = Intel Core2Duo 2x 2.66+ GHz Architektura = 64 bits Pamięć RAM = 2 GB DDR2 Rodzaj dysków = SATA2 - RAID 1 Sieć: Łącze = 100 Mbps Dostępność = 99.5 % A teraz parametry techniczne dla konta: - pojemność konta - ustalana indywidualnie w zależności od wymagań danej strony(możliwość powiększenia, gdy braknie). - transfer - ustalany indywidualnie w zależności od wymagań danej strony(możliwość powiększenia, gdy braknie). - baza danych - tylko baz danych ile potrzeba (możliwość powiększenia) Dostępność do konta: - dostęp do FTP tylko przez program, nie ma możliwości przez www. - dostęp do bazy danych normalny, przez www. Oczekuję: - umieszczenie banera 468x60 w widocznym miejscu - pare linków w stopce strony - newsa co jakiś czas - mailingu co jakiś czas (jeżeli jest możliwy) Wymagania: - 300 unikalnych wejśc na stronkę. - praca nad stronką, aby projekt strony jednak nie szedł na marne i hosting służył w celu rozwoju stronki. Kontakt: adres e-mail: Kontakt tylko mailowy Strony nie spełniające wymagań w nieznacznym stopniu, mogą również napisać zobaczymy co da się zrobić, podejmę wtedy decyzję __________ Pozdrawiam. PW od moderatora:
Edytowane przez mahomet91 dnia 24.09.2009 16:13:12 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 22:23:37
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |