Zobacz temat
pokazy-airshow.pl - Pokazy lotnicze Air Show + petycja
|
|
chomik |
Dodany dnia 05.10.2009 21:10:50
|
Przedszkolak Postów: 92 Data rejestracji: 29.10.2006 07:22 |
Po tragedii jaka była na ostatnim oraz przedostatnim Air Show oraz po przerwaniu pokazów w połowie wpadłem na ciekawy pomysł. Tym pomysłem są podpisy w celu zorganizowania Air Show już za rok zamiast za dwa lata. Napisałem więc mail do organizatorów. Ich odpowiedź była pozytywna. Więc wziąłem się do roboty i stworzyłem stronę o Air Show. Na stronie znajduje się także lista osób które chcą mieć Air Show już za rok! Więc gorąco zapraszam do podpisywania szczególnie miłośników awiacji. Jeśli ktoś nim nie jest, to po takiej imprezie na pewno nim zostanie. Lista znajduje się pod adresem: pokazy-airshow.pl/petycja.php natomiast ogólna strona o Air Show i forum miłośników tej imprezy pod adresem pokazy-airshow.pl Jeszcze raz gorąco zapraszam. Jeśli nie jesteś fanem pokazów lotniczych to po obejrzeniu kilku filmów na pewno nim zostaniesz: http://pokazy-air.../kroax.php ps. W miarę możliwości przekażcie ten link swoim znajomym. Jeśli macie możliwości to zareklamujcie tę stronę. Każdy podpis się liczy! Im nas więcej tym lepiej. EDIT: Mamy już 100 podpisów. Ale długa droga jeszcze przed nami! Brakuje jeszcze tylko 999 999 999 900 podpisów Im nas więcej tym lepiej. Dlatego przekażcie info o akcji swoim znajomym i napiszcie w tylko Wam znanych czeluściach internetu. PW od moderatora:
Edytowane przez chomik dnia 05.10.2009 21:12:22 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 22:19:41
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |