Zobacz temat
www.eurots.pl - Serwis Euro i German Truck Simulator
|
|
Bochen |
Dodany dnia 21.09.2009 22:08:46
|
Bywalec Postów: 380 Pomógł: 37 Data rejestracji: 18.03.2009 18:01 |
Długo zwlekałem z tym by tu zaprezentować stronę, ale, co mi szkodzi, poznam opinię i będę wiedział nad czym dalej pracować. Więc tak ... EuroTS.pl - jest to strona w całości poświęcona grze Euro Truck Simulator, a przynajmniej tym była na początku lecz z niedawnym ogłoszeniem jej "kontynuacji" czyli German Truck Simulator została poszerzona i o tą drugą grę. Niebawem zostanie przygotowany drugi them do wyboru przygotowany z myślą o German Truck Simulator. Witryna istnieje od 18 marca tego roku. Zdaję sobie sprawę, że minusem jest domena, a w sumie jej brak, ale niestety hosting z którego korzystam pozwala na podczepienie tylko jednej domeny. Oczywiście wszelkie sugestie mile widziane, bo mam nadzieję nadal ja rozwijać i wychodzić wprost oczekiwaniom userów. Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, prawdziwy mężczyzna żuje pszczoły!
|
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 22:47:19
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Konto ukryte |
Dodany dnia 21.09.2009 22:46:24
|
Początkujący Postów: 119 Ostrzeżeń: 6 Data rejestracji: 17.12.2005 10:56 ZBANOWANY: Dożywotnio |
+ ładny theme + sporo treści + nieźle sformatowane artykuły i newsy + sporo ładnych grafik-detali + nieźle przerobiona galeria - wygodna i efektowna - czytelność theme nieco słaba - za bardzo widać to co w tle - adres trudny do zapamiętania - brak seo - forum fusionowe (choć prezentuje się nieźle) - keywords? IMO bardzo dobry serwis 7+/10 |
|
|
Bochen |
Dodany dnia 21.09.2009 23:16:47
|
Bywalec Postów: 380 Pomógł: 37 Data rejestracji: 18.03.2009 18:01 |
Co do adresu trudnego to może masz rację choć strona jest coraz bardziej reklamowana pod adresem EuroTS.pl co by łatwiej było właśnie zapamiętać. Co do keywords, to zapchałem tam po prostu dziurę tym Heh, ale no miałem to zamienić na jakąś chmurę tagów czy coś w tym stylu. SEO, mam mod kolegi zer0, ale chwilowo z różnych powodów z wyłączonym mod rewrite.
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, prawdziwy mężczyzna żuje pszczoły!
|
|
Przejdź do forum: |