Zobacz temat
www.gamezonesite.cba.pl - Strona o grach
|
|
lukepl |
Dodany dnia 21.09.2009 17:09:58
|
Przedszkolak Postów: 5 Data rejestracji: 28.08.2009 19:49 |
Witajcie!! Zapraszam was na www.gamezonesite.... Jest to strona o grach. Niestety mało nas jest i materiału mało więc podam email do przysyłania materiałów materiałygz[at]gamezonesite[dot]cba[dot]pl. Jeszcze raz zapraszam! |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 22:32:19
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Konto ukryte |
Dodany dnia 21.09.2009 20:12:12
|
Początkujący Postów: 119 Ostrzeżeń: 6 Data rejestracji: 17.12.2005 10:56 ZBANOWANY: Dożywotnio |
- fatalne wykonanie (cały theme) - hosting beznadziejny z reklamami (a co z tym idzie, kijowy adres) - bardzo wkurzające okienko informujące o rejestracji - brak znajomości ortografii (np. pisze się "rozszerzeniu") - brak jakiegokolwiek seo (choćby ze strony kodu html) - forum fusionowe, do tego z bocznymi panelami - oparcie całości na PF6 - źle zrobiony javascript / css - np. "podświetlenie" linków na które najedziemy - plagaiat: kopiowanie materiałów z innych witryn (np. recenzje) Plusów żadnych się nie doszukałem 0/10 Edytowane przez Konto ukryte dnia 21.09.2009 20:12:40 |
|
|
Chemikpil |
Dodany dnia 21.09.2009 21:53:19
|
Bywalec Postów: 999 Pomógł: 54 Data rejestracji: 04.05.2008 21:46 |
Hmm... tak jak by LukasAMD wyjął mi z ust wszystko co miałem do powiedzenia. Sprawa plagiatu jest dla mnie największym minusem, który każe mi krytycznie obierać twoją stronę. Będzie nie miło ale chyba po to się ktoś czymś chwali by inni to ocenili. Mam wrażenie (o bym się mylił), że strona została zrobiona w góra dwa dni po to by zrobić to jak najszybciej. Tak jak robią to sezonowy. Dla czego tak myślę? Adres, hosting wszystko darmowe, a co za tym idzie, reklamy, reklamy i jeszcze raz reklamy. Them również nie należy do przemyślanych, a tu nawet jeżeli ma to być tylko przeróbka to warto poświęcić więcej czasu. Rozumiem że często fundusze i umiejętności nie pomagają w osiągnięciu sukcesu, ale wybrałeś sobie bardzo wymagającą dziedzinę. Portale o grach często charakteryzują się "wypindrowaną" co do najmniejszych elementów grafiką oraz obszerną treścią. Jak nie trudno zauważyć tego u ciebie brakuje. Są to tylko moje spostrzeżenia i za pewne możesz się z nimi nie zgadzać. Taka jednak jest rzeczywistość. Jeżeli naprawdę chcecie chociaż postraszyć wielkie serwisy, to radzę się naprawdę wziąć do porządnej pracy, a kto wie. Nikt was nie skreśla. Tyle ode mnie. Edytowane przez Pieka dnia 21.09.2009 22:10:36 Nie pisać na GG i PW w sprawach technicznych!
ChemikPil - blog (w nowej odsłonie) | ChemikPIL - My twitter |
|
Przejdź do forum: |