Zobacz temat
Galeria nie tworzy miniaturek
|
|
PeTeX |
Dodany dnia 22.11.2005 19:09:12
|
Przedszkolak Postów: 1 Data rejestracji: 22.11.2005 16:04 |
Witam. Jestem świadom, że ten temat był już poruszany,a le żadna z podanych wskazówek niepomogła mi. Otóż chodzi o miniaturki, a raczej o to ze galeria ich niestwarza. Jestem pewnien, że serwer ma biblioteki GD2. Natomias na swoja strone wgrałem dwie wtyczki, Member_Upload_Photo - by urzytkownicy mogli dodawać zdjecia do galerii i votepic - dodajace możliwość głosowania w galeri... no i teraz galeria nietworzy miniturek, choć niejestem penwien czy przed wgraniem wtyczek robiła bo niepróbowałem zadnych zdjeć dodawać przez wgraniem obu pluginów. POmoże ktoś ?? P.S. Używam wersji v6.00.206 (w tej wersji mam też problem z datą bo jest po angielsku, a nie jak powinna po polsku) |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 11:49:39
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Pieka |
Dodany dnia 22.11.2005 20:26:08
|
Postów: 19882 Pomógł: 767 v7.02.03 Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
PeTeX napisał/a: Witam. Jestem świadom, że ten temat był już poruszany,a le żadna z podanych wskazówek niepomogła mi. Otóż chodzi o miniaturki, a raczej o to ze galeria ich niestwarza. Jestem pewnien, że serwer ma biblioteki GD2. Natomias na swoja strone wgrałem dwie wtyczki, Member_Upload_Photo - by urzytkownicy mogli dodawać zdjecia do galerii i votepic - dodajace możliwość głosowania w galeri... no i teraz galeria nietworzy miniturek, choć niejestem penwien czy przed wgraniem wtyczek robiła bo niepróbowałem zadnych zdjeć dodawać przez wgraniem obu pluginów. POmoże ktoś ?? P.S. Używam wersji v6.00.206 (w tej wersji mam też problem z datą bo jest po angielsku, a nie jak powinna po polsku) Jesli nie jestes pewny, czy wczesniej tworzyla, to odinstaluj wtyczki, przywroc pierwotne pliki i sprawdz! Nadal nie ma? W takim razie pozostaje Ci kontakt z administratorem serwera, bo jest prawie pewne, ze mimo iz biblioteki sa, to nie dzialaja Odnosnie daty: http://wwwphp-fus...post_12160 I na przyszlosc: wysil sie i poszukaj, bo tu nie ma nianki! Jestem jaki jestem
|
|
Przejdź do forum: |