ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 30

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Instalacja
 Drukuj temat
nowi użytkownicy
mm
mam taki kłopot:
przeniosłam starą bazę na nowy serwer, i wszystko działa ok, poza jednym wyjątkiem - nowi użytkownicy.
Kiedy ktoś chce się dopisać zalogować jako nowy użytkownik - nie pojawia się kod potwierdzający

co jest nie tak?

pomocy....

Wścibski Gość
Dodany dnia 24.11.2024 23:43:46
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
crasch
A jaki serwer? Pamiętam że kiedyś miałem podobną sytuacje, dawnooo temu na jakimś darmowym serwie. Najlepszą i najszybszą metodą na pozbycie sie tego errora jest wyłączenie potwierdzenia kodem graficznym podczas rejestracji.

pozdro
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

mm
to jest serwer u mnie, żaden darmowy....

crasch
A może byś tak sie szerzej wypowiedział? Odpowiada ci wyłączenie potwierdzenia grafik.? Czy może zależy ci na tym?

pozdro
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

mm
miałam ustawione potwierdzanie grafik przez wcześniejszego admina, a teraz po przeniesieniu bazy nie pokazuje tego....
a jeśli wiesz jak to wyłączyć to byłabym wdzięczna Wink

crasch
Panel Admina/Zarządzanie stroną/Ustawienia rejestracji - i wszystko jasne Smile.

btw. fajnie że kolejną dziewczyne mamy na supciku Wink

pozdro
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

mm
cool, ale teraz wyświetla mi: Wysłanie listu z Twoimi danymi nie powiodło się, prosimy skontaktować się z Administratorem Strony.

wywaliłam obrazek z kodem, ale nadal jakiś głupi błąd...boże czy ja taka mało inteligentna, czy to choroba Wink

pozdro Wink
Edytowane przez mm dnia 22.11.2005 19:47:13

Pieka
mm napisał/a:
cool, ale teraz wyświetla mi: Wysłanie listu z Twoimi danymi nie powiodło się, prosimy skontaktować się z Administratorem Strony.

wywaliłam obrazek z kodem, ale nadal jakiś głupi błąd...boże czy ja taka mało inteligentna, czy to choroba Wink

pozdro Wink

Jak wywalilas? Przelaczylas na tekst, tak?
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Wooya
ok. serwer domowy postawiony ale czy w php.ini masz gd2 library wlaczone? jak nie to odhaszuj linie odpowiedzialna za podlaczenie gd2
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

mm
nie wiem czy to był ten błąd - ale wcześniejsza baza byla na wersji 205, a ja wgrałam u siebie 206, więc nie wiedząc co się dzieje po prostu wgrałam 205 do siebie na serwer i poszło....Smile

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl