Zobacz temat
[Zlecenie] Wykonanie thema dla strony klanowej gry Operation Flashpoint Dragon Rising (v7)
|
|
Paranormal |
Dodany dnia 01.09.2009 12:20:15
|
Przedszkolak Postów: 20 Ostrzeżeń: 3 Data rejestracji: 12.01.2007 01:18 |
Witam. Przejdę od razu do rzeczy wszak po to się tu rozpisuję. Zlecę wykonanie thema pod PHP-Fusion w najnowszej wersji. Tematyka to strona pod klan w grę, która wychodzi już w październiku czyli Operation Flashpoint Dragon Rising. Jako że nasz klan ma już wszystko aby dobrze i prężnie się rozwijać brakuje nam tylko oryginalnie wyglądającej strony, która była by godną wizytówką klanu. Ale do rzeczy... Strona pod klan, kolorystyka raczej szarawa, grafika związana z grą jak i czcionka (ewentualnie coś zbliżonego). Normalny układ strony, standardowy. Więcej nie będę pisał jeśli znajdzie się chętny to resztę dogadamy drogą przez e-mail. No i teraz chyba najważniejsza rzecz dla Was. Czyli ile płacę? Jestem w stanie wydać 200+zł. Wraz z kodowaniem. Kontakt: TYLKO PROSZĘ O KONTAKT KONKRETNE OSOBY!!! Wiele razy miałem już akcje typu: koleś wziął zlecenie napisał że za 4 dni będzie gotowa i tyle. Przepadł... Jeśli ktoś tak ma zamiar zrobić to szkoda mojego i Twojego czasu. Pozdrawiam. Edytowane przez Pieka dnia 01.09.2009 17:43:57 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 08:20:20
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |