Zobacz temat
"Lista obecności" w wątku dla użytkowników chcących uczestniczyć w jakimś wydarzeniu
|
|
Pinhead |
Dodany dnia 31.08.2009 15:43:13
|
Początkujący Postów: 136 Pomógł: 12 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 02.03.2009 11:58 |
Witajcie Ja jak zwykle po prośbie do fachowców od kodu Zastanawiam się czy jest możliwość stworzenia następującej modyfikacji. Przy zakładaniu wątku zawsze jest możliwość dodawania ankiety. Jest ona wtedy widoczna nad pierwszym postem. Czy jest możliwość stworzenia tzw. "listy obecności" ? Wyobrażam to sobie jako link w miejscu ankiety , po kliknięciu którego nick usera zostanie dodany do listy osób chcących partycypować w wydarzeniu opisanym w wątku. Tak jak po zagłosowaniu w ankiecie, widać nad pierwszym postem jej wyniki, tak fajnie by było widzieć nicki lub avki osób chcących np. jechać na dany koncert, gig, imprezę. Jeżeli nie jest możliwe "listowanie" takich osób w miejscu ankiety, to czy chociaż po kliknięciu byłaby możliwość otwierania podstrony z wykazem obecnych Przy zakładaniu wątku, jego autor miałby możliwość dodania takiej listy, lub nie (tak jak w przypadku ankiet, nie jest obowiązkowe ich dodanie) Zdaję sobie sprawę, że ta prośba jest dość "kosmiczna" - ale jakby któryś z koderów nudził się i chciał zawalczyć, to mam nadzieję że podobna modyfikacja Fusiona przyda się większej ilości użytkowników tego CMSa. Mam nadzieję również, że wątek jest dobrze nazwany, i w odpowiednim miejscu Forum. Pozdrawiam |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 17:50:19
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |