ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 33

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
banner_asystent_v15 ?
scorpio70
Witam, chciałbym sobie cos takiego zainstalować, ściągnełem sobie pliczek, odczytałem instrukcje instalacji i niby wszystko jest jasne....ale
W odpowiednim miejscu strony, w którym mają być wyświetlane banery należy wstawić kod:

<? include "adsrv/ad.php"; ?>

i własnie co tzn w odpowiednim miesjcu strony, czyli gdzie?.....wymysliłem sobie żeby bannery pojawiały się z lewej strony stronki, utworzyłem w tym celu w "Zarządzanie Panelami" panel i co teraz...skoro panel nie posiada jeszcze adresu odwołania...bo niby do czego mam sie odwołać ? A może w ogóle nie wtę stronę idę ...?
Wiem pytanie dla was banalne....a dla mnie (początkujący PHP-owiec) do banału daleko
proszę o niebagatelizowanie tego posta i pomoc. (nie wszyscy są biegli w PHP)

www.workfit.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 24.11.2024 22:56:20
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
crasch
Wejdź w zarządzanie stroną/główne ustawienia i tam do stopki wrzuć - tak najlepiej Smile.

pozdro
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

scorpio70
dziekuję...
...chyba rozumiem i masz racje jest najłatwiej Wink ale gdybym chciał w osobnym panelu....w tym o którym mówiłem wyżej....to jak odszukać ten panel w ftp?? by móc umieścić tam
<? include "adsrv/ad.php"; ?>

a jak znajde to gdzie ?
Edytowane przez scorpio70 dnia 21.11.2005 15:15:25

www.workfit.pl
crasch
Gdy tworzysz nowy panel po kliknięciu na (bodajże) zapisz trzeba przejść do głównego menu zarządzania blokami i przy panelu który utworzyłeś kliknąć włącz.
Myśle że ten system bannerów jest nie potrzebny, nie lepiej z laboratorium modów ściągnąć Button Panel, takie coś jak tu po lewej stronie (Współpraca) z zarządzaniem w panelu admina? Smile

pozdro
Edytowane przez crasch dnia 21.11.2005 15:20:23
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

scorpio70
alez oczywiście masz racje......tylko czy ten panel pracuje v6.00.205? jest zgodny z html 4,1?

www.workfit.pl
crasch
Na Fusionie v6.00.xx będzie śmigał bez problemu, ale z HTML 4.01 chyba nie jest zgodny, mógłbyś sprawdzić Smile.

pozdro
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

scorpio70
dziekuje raz jeszcze...bede tworzył Button_Panel a o tamtym zapominam
pozdrawiam

www.workfit.pl
adamklim
Umieściłem pliki na serwerze, nadałem CHMOD-y, zmieniam w config.php hasło i nick admina, wchodzę na logowanie admina, loguję się... i nic. Strona przeładowuje się. Co mam robić?

scorpio70
zrób to co ja ...zapomnij o banner_asystent_v15 w zamian wez sobie ściągnij Button_Panel....jest lepszy i dziła bez problemu
pozdrawiam
Edytowane przez scorpio70 dnia 02.12.2005 23:36:56

www.workfit.pl
Pieka
scorpio70 napisał/a:
zrób to co ja ...zapomnij o banner_asystent_v15 w zamian wez sobie ściągnij Button_Panel....jest lepszy i dziła bez problemu
pozdrawiam

Dlaczego? Przeciez to dwie rozne rzeczy!
U mnie wszystko smiga.
Sprawdz, czy masz wszystko dobrze w pliku config oraz go.php .
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl