Zobacz temat
Panel czy wiesz, że... ?
|
|
Vallhalen |
Dodany dnia 21.08.2009 18:40:10
|
Początkujący Postów: 156 Pomógł: 2 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 05.11.2006 02:05 |
Witam jak zwykle gdy mam pomysł śpieszę podzielić się nim z wami czym prędzej bo potrzeba jest matką wynalazków przecież Otóż panel z funkcjami nastepującymi: -Wyświetla tekst raz na 12h(zmienny co 12h) -po kliknięciu w text wyświetlony w panelu nastepuje możliwość skomentowania kliknietego textu (każdego osobno coś na zasadzie newsów)Lub opcja "skomentuj na forum" może to być tak, że do każdej porady bede tworzył nowy temat na forum w odpowiednim dziale(tylko jak to wtedy rozwiazac jak dopasowac ID tematu na forum do ID porady generalnie można dodać zwykły link w panelu ale jak skoro porada bedzie generowana losowo?) no ja nie wiem dlatego pisz tu gdzie ludzie mogą wiedzieć -w nawigacji dodany link "dodaj poradę" po dodaniu wymagana akceptacja administratora zanim cytat doda się do panelu. Nie wiem czy jasno wytłumaczyłem ale taka jest moja wizja xD Pozdrawiam serdecznie i dziekuje za wszelkie pomysły EDIT:// Juz wymyśliłem porada mogłaby być po prostu dodawana już z linkiem do gotowego tematu na forum W każdym razie kwestia tego jak komentować porady pozostaje otwarta. Edytowane przez Vallhalen dnia 21.08.2009 19:05:48 Na odpowiedz nalezy czekać cierpliwie.... |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 15:31:35
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |